Τρίτη 27 Ιουνίου 2017

Κ. Μητσοτάκης - Για λίγες ψήφους από τα ακροδεξιά...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Ποιος ξεπλένει τους χρυσαυγίτες;


«Για λίγες ψήφους από τα ακροδεξιά, ο κ. Μητσοτάκης ξεχνάει όχι μόνο τις επικλήσεις περί φιλελευθερισμού, αλλά ακόμα και τις βασικές αξίες της δημοκρατίας».

Αυτό αναφέρει σε σχετική ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ καθώς «σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΝΔ, η ΧΑ είναι σαν να μην υπάρχει, ενώ, παρά τη δολοφονία του Π. Φύσσα, τις δεκάδες επιθέσεις σε μετανάστες, εργαζόμενους, συνδικαλιστές, αντιφασίστες, τα τελευταία χρόνια η βία προέρχεται σχεδόν αποκλειστικά από την αριστερά»

Ο ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει πως οι δηλώσεις Μητσοτάκη στη συνέντευξή του στο Politico σχετικά με τη Χρυσή Αυγή, «ξεπερνούν κάθε όριο ξεπλύματος της ναζιστικής εγκληματικής οργάνωσης, και, μάλιστα, ενώ συνεχίζεται ακόμα η δίκη της»...

Στη συνέντευξή του στο Politico (ΕΔΩ) ο Κυρ. Μητσοτάκης προσπαθεί να υποβαθμίσει την πραγματικότητα και περνά με άνεση και έμφαση στη θεωρία της ακροαριστερής βίας για την οποία μάλιστα υποστηρίζει –κατά την πάγια τακτική του κόμματος του – ότι ευθύνεται ο ΣΥΡΙΖΑ. «Ο ΣΥΡΙΖΑ εξέθρεψε μια κουλτούρα μίσους όταν ήταν στην αντιπολίτευση και δεν έχει κάνει σχεδόν τίποτα για αυτή τη βία όσο κυβερνά. Δεν έχω δει τίποτα που να με πείθει ότι πραγματικά θέλουν να αντιμετωπίσουν αυτό το θέμα. Αποτελεί κίνδυνο για τη Δημοκρατία, αυτή η χυδαία πολιτική εκμετάλλευση», αναφέρει ο Πρόεδρος της ΝΔ καταλήγοντας πως «είμαστε η μόνη χώρα στην Ευρώπη που έχει εσωτερική τρομοκρατία, προερχόμενη από την άκρα αριστερά. Η βία προέρχεται αποκλειστικά από την αριστερά τα τελευταία χρόνια».

ΥΓ Μπράβο στον Μητσοτάκη. Το λέει και η Χρυσή Αυγή: "Θα έχει επίπτωση και στη δίκη".΄
---
---
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου