Δευτέρα 26 Ιουνίου 2017

"ΣΚΑΪ" - προς αυτόνομο ειδησεογραφικό πρόγραμμα

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Πουλάει πρόγραμμα στο Action24 ο ΣΚΑΪ


Νέα μορφή συνεργασίας ανάμεσα στο Action24 του Διονύση Παναγιωτάκη και τον ΣΚΑΪ.

Ο τηλεοπτικός σταθμός του Νέου Φαλήρου θα πουλάει, μέσω της εταιρείας TV Pedia, πρόγραμμα του ΣΚΑΪ, της εταιρείας Ειδήσεις Ντοτ Κομ, στον σταθμό Action 24. Πρόκειται, αρχικά, για ενημερωτικές εκπομπές, δελτία ειδήσεων και εκπομπές μαγειρικής.

Πρώτο δείγμα της συνεργασίας είναι η νέα εκπομπή «Newsroom», η οποία θα μεταδίδεται από τη Δευτέρα, με τη Νίκη Λυμπεράκη και τους δημοσιογράφους του ΣΚΑΪ, Σπύρο Μάλλη, Μάρκο Δεϊμέζη, Μαρία Αναστασοπούλου.

Πάντως, το πρώτο βήμα συνεργασίας ανάμεσα στον ΣΚΑΪ και το Action24, με την αναμετάδοση προγράμματος από το www.skai.gr στις γαλλικές εκλογές, βρίσκεται αυτές τις μέρες υπό τον έλεγχο του ΕΣΡ. Η απόφασή του θα δείξει και το είδος της συνεργασίας ανάμεσα στους δύο σταθμούς, όμως υπάρχει το πρώτο βήμα με τη «μετάταξη» των δημοσιογράφων του ΣΚΑΪ στη συχνότητα του Action24.

Όμως η ηγεσία του ΣΚΑΪ, όπως έχουμε αποκαλύψει, θέλει να δημιουργήσει αυτόνομο ειδησεογραφικό πρόγραμμα, με το brand «ΣΚΑΪ», με τις εκπομπές που δεν θα χωράνε στο κανάλι, εξαιτίας της αλλαγής της φυσιογνωμίας με την προσθήκη των reality games από τη νέα σεζόν. Έχουν εξετασθεί διάφορα ενδεχόμενα, όπως της ιντερνετικής μετάδοσης, της συνεργασίας με περιφερειακούς σταθμούς σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη και του αυτόνομου καναλιού σε Cosmote TV και Nova. Φαίνεται πως ο Γ. Αλαφούζος προκρίνει τη συνεργασία με το κανάλι του Διονύση Παναγιωτάκη.

Τι θα συμβεί με το Action24 και το είδος της συνεργασίας θα κριθεί από την επερχόμενη αδειοδότηση, διότι αν μείνει εκτός νυμφώνος ο σταθμός, δεν θα υπάρξει και συνέχεια στη συνεργασία.

---
---
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου