Κυριακή 25 Ιουνίου 2017

Το ακαταδίωκτο της οικογένειας Στουρνάρα...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Ολόκληρη κυρία προέδρου στο κρατητήριο;


Γράφει ο Συγκλητικός

Προ καιρού αρμόδιες οικονομικές υπηρεσίες επιχείρησαν αιφνιδιαστικό, νόμιμο, έλεγχο της συζύγου του διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας, για επιχειρηματικές της δραστηριότητες. Ένας ιδιώτης ελέγχεται από το κράτος. Καθημερινό φαινόμενο που ισχύει για όλους.

Αλλά ο διοικητής αντέδρασε με πρωτοφανή τρόπο. Έβγαλε ανακοίνωση της… Τράπεζας, σαν να επρόκειτο για δική της υπόθεση και ο ίδιος έσπευσε στο μέγαρο Μάξιμου για να διαμαρτυρηθεί στον Πρωθυπουργό - ο οποίος παραδόξως τον δέχθηκε γι αυτό το θέμα. Σαν να είχε ακαταδίωκτο η κυρία.

Χθες το «σαν» έφυγε. Το έχει. Σε μια δίκη της με τον δημοσιογράφο Κώστα Βαξεβάνη συνελήφθη να μαγνητοφωνεί παρανόμως τη διαδικασία. Το δικαστήριο ευλόγως έδωσε εντολή για τα περαιτέρω: προσαγωγή στο αστυνομικό τμήμα.

Μην τη είδατε, μην την απαντήσατε. Με κάποιο τρόπο έφυγε ανενόχλητη και συνελήφθη στη θέση της μια άλλη κυρία, ενώ το τηλέφωνο ήταν, καθ’ ομολογία, δικό της. Αυτό δα έλειπε. Ολόκληρη κυρία προέδρου στο κρατητήριο…

Ελλάς το μεγαλείο σου...

---
---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

1 σχόλιο:

  1. Ποιός σας είπε ότι είμαστε όλοι ίσοι; Επειδή το λέει το Σύνταγμα. Και τί είναι το Σύνταγμα μπροστά στην ελίτ των Στουρναραίων, των Λατσαίων, των Βαρδινογιανναίων και λοιπών .....αίων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή