Δευτέρα 19 Ιουνίου 2017

... για το MEGAλο ακυβέρνητο καράβι ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

«Αν ξεκινήσουμε να μιλάμε για πλοία
το “μαγαζί” θα πάει αύτανδρο»


Μονολογούσε εργαζόμενος του MEGA μπροστά από ΑΤΜ της Πειραιώς

«Αν ξεκινήσουμε να μιλάμε για πλοία το “μαγαζί” θα πάει αύτανδρο» μονολογούσε με μια δόση πίκρας ένας εργαζόμενος του MEGA μπροστά από ένα ΑΤΜ της Πειραιώς το απόγευμα της περασμένης Τετάρτης όση ώρα προσπαθούσε να θυμηθεί τον κωδικό της κίτρινης κάρτας (που είχε ξεχάσει, διότι δεν χρησιμοποιούσε πια)!

Η φράση του μεσήλικα εργαζόμενου που δεν έχει καταφέρει έναν ολόκληρο χρόνο να βρει εργασία στο αντικείμενο του και αναγκαστικά περιφέρεται στους άδειους διαδρόμους του καναλιού για να μην περνά την ώρα του στο σπίτι… ελπίζοντας ταυτόχρονα να ξανανοίξει ο σταθμός… Ομολογουμένως αποτυπώνει την αγωνία του συνόλου των εργαζομένων του MEGA για την επόμενη ημέρα με το νέο μετοχικό σχήμα.

Είναι γεγονός ότι η ψυχολογία των εργαζομένων του καναλιού το τελευταίο διάστημα μεταβάλλεται με την ταχύτητα που αλλάζει ο καιρός στον Άγιο Δομίνικο που γυρίζεται το Survivor, από τον καυτό ήλιο, στις τροπικές καταιγίδες!

Εκεί που λένε δόξα σοι ο Θεός, αναφωνούν βοήθα παναγιά! Όσο παρακολουθούν τον «πόλεμο» δημοσιευμάτων και τα ρεπορτάζ των δελτίων ειδήσεων… για τα «ακυβέρνητα» καράβια!

---
---
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου