Πέμπτη 22 Ιουνίου 2017

MME - Ιστορίες για αγρίους και κακοπληρωτές...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Αναστασιάδη – Καραμήτσο
κατηγορεί ο Μπόμπολας για να
μην πληρώσει τους εργαζόμενους



Ιστορίες για αγρίους…

Αντί ως υπεύθυνος επιχειρηματίας να αναλάβει τις ευθύνες του απέναντι στους εργαζόμενους της ΠΗΓΑΣΟΣ που βρίσκονται απλήρωτοι επί πέντε μήνες και αντιμετωπίζουν το φάσμα της ανεργίας… ο Φώτης Μπόμπολας σε συνάντησή τους, λέγεται ότι επιχείρησε να ρίξει τις ευθύνες σε άλλους εκδότες επικαλούμενος μια φανταστική ιστορία (για αγρίους), προκειμένου να εμφανιστεί «θύμα» και να ξεγλιστρήσει!

Είναι απίστευτος ο εμπαιγμός, αλλά ο ιδιοκτήτης της χρεοκοπημένης πλέον εταιρίας φέρεται να είπε σε απεργούς – εργαζόμενους ότι δεν έχει να καταβάλλει τα δεδουλευμένα τους, διότι οι εκδότες του «Πρώτου Θέματος» του οφείλουν – λέει, 2,5 εκ. ευρώ από την εποχή που εξαγόρασαν την εφημερίδα και την πήραν πίσω (δηλαδή πριν 8 χρόνια)… και τους πρότεινε να πάνε μαζί να διεκδικήσουν τα χρήματά τους!

Ό,τι θυμάται χαίρεται κανείς! Δυστυχώς όμως, οι επί πολλές φορές εξαπατημένοι εργαζόμενοι, δεν φθάνει τα προβλήματα που έχουν… καλούνται τώρα να αντιμετωπίσουν απίστευτες δικαιολογίες… που σε καμία περίπτωση δεν αρμόζουν σε επιχειρηματίες!

Κατά συνέπεια είναι περιττό να θυμίσει κανείς ότι το 2008 η ΠΗΓΑΣΟΣ του Φώτη Μπόμπολα εξαγόρασε σχεδόν το σύνολο των μετοχών του «Πρώτου Θέματος» και μετά από περίπου ένα χρόνο με τραπεζικό δανεισμό (στοιχεία γνωστά και δημοσιευμένα σε δεκάδες ρεπορτάζ) οι Θέμος Αναστασιάδης και Τάσος Καραμήτσος κατάφεραν να πάρουν πίσω την εφημερίδα τους, καταβάλλοντας στο ακέραιο το τίμημα!
---
---
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου