Παρασκευή 30 Ιουνίου 2017

Θα ξαναλειτουργήσει το MEGA;

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Οι συνέπειες του... εθελοντισμού
Η απληρωσιά στο MEGA

έφτασε αισίως τους 16 μήνες!


Μπορεί η απλήρωτη εργασία στα ΜΜΕ, από εξαίρεση να έχει γίνει κανόνας και να μην αποτελεί είδηση… ακόμα και στις περιπτώσεις που η καθυστέρηση αγγίζει τους πέντε μήνες… Τελικά οι πιο αδικημένοι, όπως εξελίσσονται τα πράγματα φαίνεται να είναι οι εργαζόμενοι του MEGA που διεκδικούν το ρεκόρ έχοντας συμπληρώσει 16 μήνες!

Από κει λοιπόν που ήταν προνομιούχοι και δακτυλοδεικτούμενοι, μεταξύ των εργαζομένων στις υπόλοιπες εταιρείες των μετόχων του καναλιού… Με ευθύνη των τελευταίων έχουν καταστεί παρίες!

Χειρότερο όμως κι από αυτό φαίνεται να είναι η επιστροφή της αβεβαιότητας, μετά από ένα σύντομο διάλειμμα χαράς που συνοδεύτηκε από την είσοδο των δύο νέων μετόχων στο σχήμα… Αφού σύμφωνα με πληροφορίες και κόντρα στο σενάριο που θέλει το κανάλι να ανοίγει λίγο πριν το τέλος της χρονιάς… λέγεται ότι η νέα σύνθεση, δηλαδή, Βαρδινογιάννης, Μαρινάκης, Σαββίδης, είναι αδύνατον να βρουν κοινή φόρμουλα συνεννόησης.

Μάλιστα οι ίδιες πηγές υποστηρίζουν ότι τα χρήματα που θα απαιτηθούν, είτε για να αποχωρήσει ο ένας από τους τρεις μετόχους σε ενδεχόμενο αύξησης μετοχικού κεφαλαίου, συνδυαστικά με το τίμημα για την απόκτηση άδειας και νέου προγράμματος, καθιστά το εγχείρημα επιστροφής στην κανονικότητα εξαιρετικά επισφαλές.

Ωστόσο, άλλες πηγές υποστηρίζουν ότι το οικονομικό μπορεί να αντιμετωπιστεί με συνέργειες όπως επιχειρείται στην περίπτωση του ΣΚΑΙ με το STAR… και δεν αποκλείουν ότι σε ένα τέτοιο πλαίσιο θα μπορούσε να ενταχθεί και το MEGA, προκειμένου να επαναλειτουργήσει. Ακόμη όμως και σε αυτό το σενάριο, εξακολουθεί να παραμένει απορία πώς θα ξεπεραστούν τα εμπόδια επικοινωνίας μεταξύ των τριών βασικών μετόχων!
---
---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου