Παρασκευή 30 Ιουνίου 2017

... Bari-Focus εναντίον Αντώνη Κανάκη και τούμπαλιν ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Τόσα χρόνια, υπάρχουν ραδιόφωνα που
ασφυκτιούν, αλλά φοβούνται να μιλήσουν


Εξώδικο της Bari-Focus εναντίον του Αντώνη Κανάκη και απάντηση αυτού με νέο κείμενό του ενάντια στην εταιρία μέτρησης των ακροαματικοτήτων.

Με εξώδικα και απειλές απάντησε η Bari-Focus στο πρώτο κείμενο που έγραψε εναντίον της ο Αντώνης Κανάκης (διαβάστε το ΕΔΩ)

«ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΑΣΤΕ έντονα και καταγγέλλουμε την κακόβουλη, παράνομη, αντισυμβατική και συκοφαντική συμπεριφορά σας

ΣΑΣ ΚΑΛΟΥΜΕ α) να προχωρήσετε χωρίς καμία χρονοτριβή στην ανάκληση του συκοφαντικού δημοσιεύματος με συγγραφή και ανάρτηση νέου άρθρου σας όπου θα αναγνωρίζετε τις απαντήσεις που σας δόθηκαν από τη FOCUS BARI με τον τίτλο «Ζητούμε συγγνώμη από τη FOCUS BARI» αποκαθιστώντας την πραγματικότητα και αναπαράγοντας το κείμενο της παρούσας εξωδίκου

ΑΛΛΩΣ ΣΑΣ ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ότι θα προβούμε άμεσα στην ενάσκηση των όποιων νομίμων δικαιωμάτων μας απευθυνόμενοι στην ελληνική δικαιοσύνη».

---
Διαβάστε ολόκληρα τα δύο εξώδικα
---
Και η απάντηση του Αντώνη Κανάκη (από το insider.gr) στα πιο βασικά της σημεία:

H τακτική του άμεσου ή έμμεσου εκφοβισμού, είναι γνωστή, λειτουργεί αποτελεσματικά και γι’ αυτό τόσα χρόνια, υπάρχουν ραδιόφωνα που ασφυκτιούν, αλλά φοβούνται να μιλήσουν και διατυπώνουν την αλήθεια μόνο παρασκηνιακά. Όμως, ακόμα και αν είναι αναμενόμενο, ένα εξώδικο σαν αυτό που μου απέστειλε η Focus, όταν, πράγματι, συμβαίνει, σε εκπλήσσει.

Ξεκαθαρίζω εξαρχής πως φυσικά και δεν θα ζητήσω συγγνώμη, επειδή έγραψα την αλήθεια. Πως φυσικά και δεν θα πιάσει ο εκφοβισμός (εξάλλου, τρεις δεκαετίες περίπου στον δημόσιο πολιτικό και κοινωνικό λόγο που αρθρώνουμε είτε σατιρικά, είτε ευθέως με τους συνεργάτες μου, στην προσπάθειά μας να καυτηριάσουμε τα κακώς κείμενα, έχουμε βρεθεί αντιμέτωποι με ισχυρά κατεστημένα και συστήματα εξουσιών),

Και πως φυσικά σε νομικό επίπεδο δεν υπάρχει τίποτα το επιλήψιμο σε ένα εμπεριστατωμένο άρθρο δημόσιας κριτικής ενός μηχανισμού και μιας μεθοθολογίας έρευνας ακροαματικότητας, σε αντίθεση με το δικό τους εξώδικο που είχε προσωπική χροιά και ήταν γεμάτο προσβλητικούς και απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς.

Ίσως τελικά και να είναι καλή εξέλιξη να ασχοληθεί η δικαιοσύνη με το θέμα αυτό, να πάρει το θέμα τις διαστάσεις που του αξίζει και παράλληλα η Focus, αποκαλύπτοντας πολλά για την ίδια, να οδηγεί ραδιοφωνικούς σταθμούς, για τους οποίους εννοείται ότι δουλεύει, άρα πελάτες της, στα δικαστήρια (...)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΕΔΩ

---
e-tetRadio
---
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου