Παρασκευή 23 Ιουνίου 2017

... ΜΜΕ - διάφορα, αλλά όχι αδιάφορα - 23/6 ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*


Έλεγχος για τις δικτυώσεις από το ΕΣΡ

Μόλις 13 περιφερειακοί τηλεοπτικοί σταθμοί διαθέτουν άδεια δικτύωσης προγράμματος με κεντρικούς σταθμούς της Αθήνας. Αυτό προκύπτει από την ενημέρωση που έστειλε το ΕΣΡ σε ερώτημα της Ένωσης Ιδιοκτητών Ενημερωτικών Τηλεοπτικών Σταθμών της περιφέρειας, με δεδομένο ότι το σύνολο των σταθμών αναμεταδίδει αρκετές ώρες προγράμματος σταθμών της Αττικής. Το ΕΣΡ σε περίπτωση που δεν υπάρχει άδεια δικτύωσης ελέγχει το πρόγραμμα των περιφερειακών σταθμών και επιβάλλει πρόστιμα. Στο top 3 των σταθμών που αναμεταδίδονται στην περιφέρεια, πάντως, βρίσκεται το Extra, το Action και το ΑΡΤ του Γ. Καρατζαφέρη. Θυμίζουμε ότι, σύμφωνα με τον νόμο, τα περιφερειακά κανάλια έχουν δικαίωμα δικτύωσης για πέντε ώρες κάθε μέρα.
---
31 μήνες φυλάκιση για Αλέξη Σκαναβή
και σύζυγο Μπενέκου για δεδουλευμένα


Φυλάκιση 31 μηνών σε Ευαγγελία Κοπάτου (σύζυγο Δ. Μπενέκου) και Αλέξη Σκαναβή για μη καταβολή δεδουλευμένων σε 9 εργαζόμενους του Επενδυτή.
---
Η Ελένη Γιαννοπούλου στο Ραδιόφωνο 247

H Ελένη Γιαννοπούλου ξεκινά εκπομπές στο ραδιόφωνο 247, στις 9 το βράδυ. (Δευ -Πα 21:00 – 22:00). Στο παρελθόν εργάστηκε για πολλά χρόνια στον FLASH στον ΣΚΑΪ ενώ συνεργάστηκε με τον Πόλις και το Κανάλι 1. Εργάζεται στην εταιρία Prospero, υπήρξε ιδρυτικό μέλος στο www.toradiofono.gr
---
Έτοιμη η προκήρυξη
για την “ηλεκτρική καρέκλα” της ΕΡΤ

Εν αναμονή της δημοσίευσης της προκήρυξης από τη Γενική Γραμματείας Ενημέρωσης για τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου της ΕΡΤ ΑΕ, μετά την παραίτηση του Λάμπη Ταγματάρχη. Ο νομικός έλεγχος επί της προκήρυξης έχει ολοκληρωθεί και εκκρεμεί η υπογραφή της και από τον υπουργό Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτο.
---
Facebook, Google ελέγχουν
το 50% της διαφήμισης στο Internet

Οι κολοσσοί της υψηλής τεχνολογίας Google και Facebook είναι οι κυρίαρχοι παίκτες στην παγκόσμια ψηφιακή αγορά διαφήμισης, αποκομίζοντας σχεδόν το 50% των συνολικών εσόδων. Ειδικά στις ΗΠΑ, όπου η ψηφιακή αγορά αυξήθηκε πέρυσι κατά σχεδόν 12 δισ. δολάρια, οι δύο εταιρείες εξασφάλισαν το 77% της ανάπτυξης αυτής. Την ίδια στιγμή η Ευρωπαϊκή Επιτροπή προετοιμάζεται να επιβάλει υψηλότατο πρόστιμο στην Google λόγω κατάχρησης της δεσπόζουσας θέσης της στην αγορά αναζήτησης στο Ιντερνετ. Σύμφωνα με τους Financial Timeς, το πρόστιμο πιθανολογείται πως θα υπερβεί το ποσό-ρεκόρ του 1 δισ. ευρώ που επιβλήθηκε στην Intel το 2009.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ στο http://www.kathimerini.gr/
---
Ενδιαφέρον για τον Party FM 104

Σε συζητήσεις βρίσκονται οι άνθρωποι των Αττικών Εκδόσεων με τον Φίλιππο Βρυώνη για την απόκτηση του ραδιοφωνικού σταθμού Party FM 104 (πρώην Παρέα FM).
---
Τυπολογίες
---
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου