Τρίτη 27 Ιουνίου 2017

... ΜΜΕ - διάφορα, αλλά όχι αδιάφορα - 27/6 ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Σιβυλλικοί Διάλογοι

- Σίβυλλα, πήρα τις αποφάσεις μου.
- Τι εννοείς, Μέρσι μου;
- Λοιπόν, αποφάσισα ότι η Χούντα ήταν ένα χαρούμενο πάρτι στο οποίο μάθαμε να χορεύουμε χάλι-γκάλι και σέικ, η γερμανική κατοχή ήταν μια άσκηση προσκόπων, οι Σύμμαχοι έκαναν απόβαση στις ακτές της Νορμανδίας για να κάνουν ηλιοθεραπεία, το Blitz του Λονδίνου ήταν ένα show με πυροτεχνήματα και τα 400 χρόνια της Τουρκοκρατίας ήταν μια ανταλλαγή πολιτιστικών ιδεών.
- Και τι θα κάνεις τώρα με αυτές τις αποφάσεις που πήρες;
- Θα πάω να διδάξω στο Yale!
(ΤΟ ΒΗΜΑ 25/6)
---
"Επιστροφές" ως το 2018

Δεν σταματάει άμεσα το καθεστώς των επιστροφών. Η κατάθεση του πολυνομοσχεδίου για την αγοραπωλησία διαφημιστικού χρόνου μέσω ηλεκτρονικής πλατφόρμας προβλέπει πως το ισχύον σύστημα των επιστροφών θα λειτουργεί και την επόμενη τηλεοπτική σεζόν 2017-2018. Θα αλλάξει την 1η Σεπτεμβρίου 2018, οπότε και θα καταστεί υποχρεωτική η διάθεση της διαφήμισης μέσω ηλεκτρονικών αγορών, με καταβολή ειδικού φόρου και επόπτη το ΕΣΡ.
---
MEGAλο ταξίδι

Αληθεύει ότι ο Λάμπης Ταγματάρχης, μετά την ΕΡΤ, έχει ξεκινήσει ένα MEGAλο ταξίδι;
---
Στρατηγική συνεργασία
Αττικών Εκδόσεων με ThinkDigital

Σε στρατηγικής συνεργασίας με σκοπό την ταχύτερη ανάπτυξη των ψηφιακών δραστηριοτήτων τους στην Ελλάδα προχωρούν οι Αττικές Εκδόσεις και ηThinkDigital , Οι Αττικές αναλαμβάνουν αποκλειστικά από 01/07 την εμπορική διάθεση των διεθνών και τοπικών Μέσων με τα οποία συνεργάζεται η ThinkDigital (Adara, Eurohoops, inMobi, Trip Advisor και μέσω Appnexus – MSN, Skype, Outlook – κ.α.) για τις αγορές Ελλάδος και Κύπρου, ενώ οι Αττικές Εκδόσεις και το Capital θα συνεργαστούν αποκλειστικά με την εταιρεία Project Agora του ομίλου TDG για τη δημιουργία νέων πηγών εσόδων στα μέσα που διαχειρίζονται (Askmen, Capital, MissBloom, Shape, κ.α.).
---
Πρόστιμο 2,42 δισ. ευρώ στην Google

Βαριά καμπάνα για την Google. Η κομισιόν επέβαλε πρόστιμο 2,42 δισ. ευρώ για κατάχρηση δεσπόζουσας θέσης που κατέχει στις μηχανές αναζήτησης, και παραβίαση των αντιμονοπωλιακών κανόνων της ΕΕ

Διαβάστε περισσότερα στο http://news247.gr/
---
"Όχι" στον Σπ. Παπαδόπουλο
για την επιστροφή του στην ΕΡΤ

Δεν διαφαίνεται το ενδεχόμενο τηλεοπτικής συνεργασίας ανάμεσα στον Σπύρο Παπαδόπουλο και την ΕΡΤ, ανεξαρτήτως διοικήσεως. Ο Alpha δεν θα συνεχίσει να μεταδίδει την εκπομπή και υπήρξαν επαφές του ηθοποιού για ενδεχόμενη επιστροφή του στην ΕΡΤ. Όμως οι επικριτικές δηλώσεις του για τους εργαζόμενους την ΕΡΤ και το υψηλό κόστος της εκπομπής στο παρελθόν συνιστούν υψηλά εμπόδια.
---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου