Παρασκευή 30 Ιουνίου 2017

... ο mediaρχης και τα συλλεκτικά του - 30/6 ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Ο Σεπτέμβρης φέρνει πολλά, έως
και champions league στο facebook

Αλιεύσαμε από τα media του Νίκου Μποζιονέλου στην εφημερίδα «Sportday»

Καταγγελίες!
Σοβαρές καταγγελίες ασφαλισμένων στον ΕΔΟΕΑΠ που περιμένουν εξετάσεις ή μικρές επεμβάσεις και ενημερώνονται ότι «θα το δούμε μελλοντικά, κάτσε να πληρωθούμε πρώτα» από τους γιατρούς! Απορίας άξιον πού κρύβονται όλοι (όταν στις εκλογές μας βομβάρδιζαν με sms και e-mails). Σύντομα και με ονόματα…

Θα δείχνει… Τσάμπιονς Λιγκ
Η πρώτη μεγάλη συμφωνία τηλεοπτικών δικαιωμάτων του Facebook είναι γεγονός καθώς θα μεταδίδει ζωντανά αγώνες του Τσάμπιονς Λιγκ της περιόδου 2017-18, στις ΗΠΑ! Τούτο θα γίνει μέσω του δικτύου Fox Sports που γνωστοποίησε τη συμφωνία. Αυτή περιλαμβάνει την απευθείας κάλυψη δύο αγώνων την ημέρα στην φάση των ομίλων, τέσσερις γύρους της φάσης των 16 και τέσσερις αγώνες των προημιτελικών.

Με εκπομπή η Σταυρινούδη
Εκπομπές στο Alert TV κάνει κάθε Τετάρτη, και μάλιστα είναι πολύ καλή, η πρώην βουλευτής Μαρία Σταυρινούδη. Η εκπομπή ονομάζεται «Ζωή γένους θηλυκού» και προβάλλεται κάθε Τετάρτη στις 21:00.

Megaλώνει;
Ο ένας έφυγε από ένα μεγάλο ιδιωτικό κανάλι, που δεν ικανοποιήθηκε με τις τηλεθεάσεις, χτύπησε την πόρτα της ΕΡΤ αλλά χωρίς αποτέλεσμα και λέει να… megaλώσει. Την ίδια διαδρομή θα ακολουθήσει και μεγαλοστέλεχος, μέχρι πολύ πρόσφατα, καναλιού. Ενόψει Σεπτέμβρη οι διεργασίες συνεχίζονται.

Travelgirl
Τις τελευταίες ημέρες δούλευε ατελείωτες ώρες για να βγει στον… αέρα το νέο site της. Η δημοσιογράφος Μαρκέλλα Σαράιχα ετοιμάζει το. Τι είναι; «Θα ταξιδέψουμε παρέα σε κάθε γωνιά της Ελλάδας. Παρέα με ένα κινητό και μία φωτογραφική μηχανή, θα προσπαθήσω να σας μεταφέρω την κάθε πληροφορία που θέλετε να μάθετε για το μέρος που θα είμαι. Διαμονή, φαγητό, τοπική κουζίνα, συνεντεύξεις, εναλλακτικό τουρισμό». Καλοτάξιδο.
---
πηγή: εφημερίδα «Sportday» / media
---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου