Πέμπτη 29 Ιουνίου 2017

Ίρις Εκτυπωτική - γενική συνέλευση εργαζομένων - 2/7/2017

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Ανακοίνωση
Γενική Συνέλευση των εργαζομένων 
στο εργοστάσιο Ίρις Εκτυπωτική
Συναδέλφισσες-συνάδελφοι,


Η Πανελλαδική Ένωση Λιθογράφων καλούμε όλους τους συνάδελφους που εργάζονται στο εργοστάσιο της Ίριδας, ανεξαρτήτως θέσης και ειδικότητας, ανεξαρτήτως αν είναι μέλη του Σωματείου ή όχι, σε Γενική Συνέλευση με θέμα την οργάνωση της πάλης ενάντια στις καθυστερήσεις πληρωμών.

Η Συνέλευση των εργαζομένων θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 2 Ιουλίου 2017 στις 10:30 π.μ στα γραφεία του Σωματείου Λιθογράφων (Αριστοτέλους 11-15,6ος όροφος)

Μπροστά στα αντεργατικά σχέδια παλιάς και νέας εργοδοσίας, η μόνη διέξοδος είναι η συλλογική δράση. Κανένας μόνος του δεν μπορεί να αντιμετωπίσει τις καθυστερήσεις πληρωμών, τον κίνδυνο να χάσει τη δουλειά του ή την καθημερινή ανασφάλεια για την επόμενη ημέρα. Τώρα είναι ή ώρα για κάθε εργαζόμενο να κάνει το μεγάλο βήμα. Να εγκαταλείψει τον ατομικό δρόμο που οδηγεί σε ηττοπάθεια και μοιρολατρία.

Οι εργαζόμενοι της Ίριδας έχουν δοκιμάσει διάφορες μεθόδους, αυτό που δεν έχει γίνει μέχρι τώρα είναι να δείξουν τη δύναμη τους.

Το Σωματείο Λιθογράφων είναι δίπλα σας για να στηρίξει με όλες του τις δυνάμεις, κάθε αγωνιστική πρωτοβουλία που θα αποφασιστεί. Βρίσκεται στη διάθεση των εργαζομένων για να καλύψει συνδικαλιστικά τις όποιες αγωνιστικές αποφάσεις αλλά και για να συντονίσει την αλληλεγγύη από όλο τον κλάδο.
---
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου