Παρασκευή 23 Ιουνίου 2017

... ο mediaρχης και τα συλλεκτικά του - 23/6 ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Η αγία Άννα-Μισέλ των Καναλιών,
ο προφήτης των "Παραιτηθείτε", ο Τίγρης
που βρυχάται και για τέλος Νova απολύσεις...

Αλιεύσαμε από τα media του Νίκου Μποζιονέλου στην εφημερίδα «Sportday»

Πάλι τα ίδια, Νίκο;
Αρχισε τα… δικά του πάλι ο Νίκος Παππάς, καθώς εμφανώς έχει στόχο όχι να ασκήσει κυβέρνηση αλλά να ελέγξει το τηλεοπτικό τοπίο. Σύμφωνα με καταγγελία της τομεάρχη της ΝΔ Αννας-Μισέλ Ασημακοπούλου, προκειμένου να καταργηθούν οι διατάξεις του νόμου του που κρίθηκαν αντισυνταγματικές από το ΣτΕ υπονομεύεται το ΕΣΡ. Οντως. Στη τροπολογία που κατέθεσε ο Παππάς και τη χαρακτήρισε «αυτονόητη νομοθετικά», αφαιρέθηκε το εδάφιο που αναφέρει ότι το πρόγραμμα των παρόχων περιεχομένου πανελλαδικής εμβέλειας να μεταδίδεται υποχρεωτικά σε υψηλή ευκρίνεια (high definition).

Η Ασημακοπούλου αποκάλυψε ότι «δεν πήρε τον υπουργό ο πόνος για τους αδύναμους που δεν έχουν σύγχρονες συσκευές», αλλά αυτό που κάνει με τη νέα αυτή διάταξη είναι «να αποκλείει την τεχνολογία DVBΤ2. Και γιατί το κάνει αυτό; Γιατί το μεγαλύτερο πλεονέκτημα αυτής της τεχνολογίας είναι ότι ανά πολυπλέκτη αυτή αυξάνει τη χωρητικότητα. Συγκεκριμένα, από 24,88 σε 36,55 MPPS. Σε απλά ελληνικά, μπορούν να μπουν περισσότερα κανάλια... και ο υπουργός δεν το θέλει και επιμένει να γίνει και πάλι ο ρυθμιστής του αριθμού των αδειών»! Το ΕΣΡ οφείλει άμεσα να δώσει την απάντησή του για τον αριθμό των αδειών και την τιμή εκκίνησης αυτών, κάτι που σημαίνει ότι η διαδικασία για τη νέα αδειοδότηση των τηλεοπτικών σταθμών εισέρχεται στην τελική της ευθεία.

Ρε, τον προφήτη
Τέως υβριστής και συκοφάντης πρωθυπουργών πήδηξε πρώτος πρώτος από το καράβι του… ΔΟΛ. Κι από το νέο του μετερίζι είχε προβλέψει ότι το κίνημα «Παραιτηθείτε» θα γέμιζε την πλατεία Συντάγματος. Μόνο που ο προφήτης έπεσε έξω και στην πλατεία μαζεύτηκαν τρεις κι ο κούκος… Εκτη σερί «προφητεία» για… κουβά. Στις επτά, καίγεται;

Τίγρης
Αυξανόμενες είναι οι πληροφορίες ότι ο επιχειρηματίας Δημήτρης Μελισσανίδης ενδιαφέρεται για τον «Πήγασο» ειδικότερα για τους τίτλους των εφημερίδων, αφού πρόσωπα από το περιβάλλον του υποστηρίζουν ότι θα κατέβει με «δυνατή» προσφορά στον διαγωνισμό, στα τέλη Ιουλίου. Ο ισχυρός ανήρ της ΑΕΚ στη δημοπρασία του ΔΟΛ είχε καταθέσει πρόταση για την εξαγορά του οργανισμού και μάλιστα υψηλή, αφού βρέθηκε μια «ανάσα» από την απόκτησή του, προσφέροντας με την κυπριακή εταιρία «Vegata Holdings» 21 εκατ. ευρώ, δηλαδή μόλις 1,8 εκατ. λιγότερα από την εταιρία του Βαγγέλη Μαρινάκη στην οποία και κατοχυρώθηκαν οι τίτλοι. Αισιοδοξία για το Mega...

Nova απολύσεις
Οι δημοσιογράφοι Γιάννης Φάκαρος, Ηλίας Παπαϊωάννου, Κώστας Τατάκης καθώς και άλλοι επτά τεχνικοί απολύθηκαν από τη Nova, στο πλαίσιο περικοπών. 
---
πηγή: εφημερίδα «Sportday» / media
---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου