Τετάρτη 21 Ιουνίου 2017

Προσφορά για τον ΠΗΓΑΣΟ από Μελισσανίδη...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Έντονες οι φήμες...

Έντονες είναι οι φήμες όσο περνούν οι ημέρες ότι ο επιχειρηματίας Δημήτρης Μελισσανίδης ενδιαφέρεται για τον ΠΗΓΑΣΟ και ειδικότερα για τους τίτλους των εφημερίδων… αφού πρόσωπα από το περιβάλλον του υποστηρίζουν ότι θα κατέβει με «δυνατή» προσφορά.

Θυμίζουμε ότι ο επιχειρηματίας στη δημοπρασία του ΔΟΛ είχε καταθέσει πρόταση για την εξαγορά του οργανισμού και μάλιστα υψηλή, αφού βρέθηκε μια «ανάσα» από την απόκτησή του, προσφέροντας με την κυπριακή εταιρία «Vegata Holdings» 21 εκ. ευρώ, δηλαδή μόλις 1,8 εκ. ευρώ λιγότερα από την εταιρία του Βαγγέλη Μαρινάκη στην οποία και κατοχυρώθηκαν οι τίτλοι.

Με άλλα λόγια είναι διαπιστωμένο πλέον το ενδιαφέρον του επιχειρηματία να εισέλθει στα media, χωρίς φυσικά αυτό να σημαίνει ότι δεν θα είναι επιλεκτικό… Πάντως πρόσωπα από το περιβάλλον του Δημήτρη Μελισσανίδη τα οποία έχουν ήδη εμπλοκή στα ΜΜΕ, κι αυτό έχει ιδιαίτερη αξία… εσχάτως στις συζητήσεις τους θεωρούν δεδομένη την κατάθεση προσφοράς για τους τίτλους του ΠΗΓΑΣΟΥ… σχεδιάζοντας μάλιστα και την επόμενη ημέρα!

---
---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου