Τετάρτη 28 Ιουνίου 2017

... ο mediaρχης και τα συλλεκτικά του - 28/6 ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Ξαπλώστρες, δημοσκοπήσεις, πλειστηριασμοί ΜΜΕ και στο βάθος Ποτάμι(α) και Survivor

Αλιεύσαμε από τα media του Νίκου Μποζιονέλου στην εφημερίδα «Sportday»

Σανό!
Ο ΣΚΑΪ παρουσίασε δημοσκόπηση στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, με τον Νίκο Μαραντζίδη. Με τα αποτελέσματα να δίνουν στη ΝΔ προβάδισμα 18 μονάδων από τον ΣΥΡΙΖΑ. Τις προάλλες όμως, σε άλλο Μέσο, η Κάπα Research έβγαζε… 7,5 μονάδες. Ο κόσμος έχει απογοητευτεί από τους δημοσκόπους και τις δημοσκοπήσεις. Και δεν τρώει πια ούτε κόκκινο ούτε μπλε… σανό!

Έπεσαν έξω
«Περιμέναμε τον ΔΟΛ να ξεπεράσει τα 50 εκατ. ευρώ» εκμυστηρεύτηκε στη στήλη τραπεζική πηγή. Ως γνωστόν, κατέληξε στον Βαγγέλη Μαρινάκη με 23 και… κάτι ψιλά. Εξ ου και οι τράπεζες «έσπασαν» τα… κομμάτια του «Πήγασου» του Φώτη Μπόμπολα, μπας και τούτη τη φορά το ποσό είναι, συνολικά, παραπάνω του αναμενόμενου.

Το απλώνει
Στον ΣΚΑΪ σκέφτονται από Φλεβάρη (μπορεί και Γενάρη) να προβάλλουν το «Survivor» πέντε μέρες την εβδομάδα καθώς η φετινή σαρωτική του πορεία στους πίνακες τηλεθέασης αλλά και τα έσοδα από τις διαφημίσεις έκαναν το κανάλι να ποντάρει πολλά στο «Survivor II».

Απαράδεκτο…
…αλλά και ανακριβές ρεπορτάζ ήταν, σύμφωνα με καταγγελίες, πρόσφατο ρεπορτάζ του ANT1 και υποστήριξε ότι στις παραλίες της Κατερίνης οι ομπρέλες και οι ξαπλώστρες δεν είναι δωρεάν. Το ρεπορτάζ έγινε σε γνωστό beach bar της παραλίας όπου οι ξαπλώστρες και οι ομπρέλες είναι δωρεάν, όπως άλλωστε είναι και σε όλη την παραλία… Σηκώνουμε και κανά τηλέφωνο συνάδελφοι…

Εύσημα
Τα καλά να λέγονται. Το γραφείο Τύπου του Ποταμιού κάνει εδώ και καιρό εξαιρετική δουλειά απ’ όλες τις απόψεις. Και τα εύσημα ανήκουν στη διευθύντρια του τμήματος, Λίνα Παπαδάκη.
---
πηγή: εφημερίδα «Sportday» / media
---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου