Τρίτη, 20 Ιουνίου 2017

Δεν υπάρχει σωτηρία...

*
Ανασυγκρότηση
***
*


Στον βούρκο των ΜΜΕ και των κομμάτων


Χειρότερο και από το βούρκο που για πολλοστή φορά κυλιούνται συστημικά ΜΜΕ και μη, εξυπηρετώντας αλλότρια συμφέροντα… αλλάζοντας αφεντικά σαν τα πουκάμισα… αποδεικνύοντας την ανυποληψία στην οποία βρίσκονται… και με την κοινή γνώμη να έχει γυρίσει την πλάτη γνωρίζοντας πια το ρόλο που παίζουν… Είναι η στάση των κομμάτων που υιοθετούν «ρεπορτάζ» ή καταγγελίες και τις μεταφέρουν στη δημόσια συζήτηση… ακυρώνοντας το θεσμικό τους ρόλο, για να μετατραπούν σε μοχλούς πίεσης συγκεκριμένων συμφερόντων!

Δυστυχώς, εκτός από τη διαπλοκή… χειρότερα και πιο επικίνδυνα – τελικά, είναι τα ίδια τα κόμματα και το πολιτικό προσωπικό της χώρας που λειτουργεί ως υπάλληλος διαφόρων αφεντικών κάθε φορά!
---
σ."Α" - όσο σωστές είναι οι επισημάνσεις-διαπιστώσεις για κόμματα και ΜΜΕ, άλλο τόσο ολέθριο είναι να τους βάζουμε όλους μαζί στον ίδιο κουβά ... σε ό,τι αφορά και στο "υπαλληλίκι", αν υπάρχει κάτι που να "ακουμπά" π.χ. το ΚΚΕ, καλό είναι να το ονομάζουμε ... αλλιώς είμαστε όλοι εθελοντές κολυμβητές στον ίδιο βούρκο...
---
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου