Τρίτη 20 Ιουνίου 2017

Θέλει τόλμη η Ελευθερία και θράσος ο... Ελευθερίου !..

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Ο αλαζών κύριος «Ελευθερίου»

Το 2014 η ΕΣΗΕΑ προειδοποίησε για την επανεμφάνισή του, αλλά κανενός το αυτί δεν ίδρωσε. Έτσι ο γνωστός άνθρωπος του Τύπου, που πριν χρόνια εξουσίαζε μερίδα του χώρου, χρεοκόπησε και έκανε ένα πέρασμα και από τη φυλακή, εξακολουθεί να επιχειρεί να επενδύσει εκ νέου σε αυτόν και εν έτει 2017.

Και επειδή είναι πολύ γνωστός, τα ραντεβού τα κλείνει με άλλο όνομα διότι αν χρησιμοποιήσει εξ αρχής το κανονικό του μάλλον δεν θα δει πολύ κόσμο να περνάει το κατώφλι του γραφείου του. Ίσως γι’ αυτό το γραφείο είναι εντυπωσιακά άδειο. Σε όσους τελικά περνούν το κατώφλι του γραφείου, ο κύριος… «Ελευθερίου», συστήνεται πλέον με το κανονικό του όνομα, αγνοεί την έκπληξη όσων των αναγνωρίζουν και τους αντιμετωπίζει με απίστευτο θράσος, αλαζονεία και ειρωνεία, κραδαίνοντας ένα μεγάλο πούρο.

Εννοείται πως οι συναντήσεις λήγουν εντός ελαχίστων λεπτών, όσο κρατάει το πρώτο άναμμα του πούρου, το οποίο ως γνωστόν αν δεν φροντίζεις να το καπνίζεις σωστά σβήνει εύκολα. Ακριβώς όπως οι θνησιγενείς εκδοτικές προσπάθειες του κυρίου… «Ελευθερίου.

---

Φ.Σ.
---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου