Δευτέρα, 19 Ιουνίου 2017

ΕΡΤ - μετά τον Ταγματάρχη ποιος έχει σειρά;..

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Κι άλλο στέλεχος
σε πορεία εξόδου από την ΕΡΤ…μετά τη δήθεν παραίτηση Ταγματάρχη

Αν και δεν είναι της παρούσης η παραίτηση του Λάμπη Ταγματάρχη ή πιο σωστά, το «διαζύγιο» που εμφανίστηκε ως παραίτηση, διότι ούτε ακριβώς «διαζύγιο» είναι (αλλά τέλος πάντων)… έχει πολύ «ψωμί»… Δεδομένου ότι για τους γνωρίζοντες και για όσους κατοικούν τη μιντιακή Ιερουσαλήμ η υπόθεση Ταγματάρχη είναι γνωστή από το Πάσχα! Από τότε ήταν γνωστό ότι αρχές καλοκαιριού το στέλεχος θα τερμάτιζε τη θητεία του στην ΕΡΤ. Τα πώς και τα γιατί, είπαμε δεν είναι της παρούσης!

Σημασία έχει ότι μετά τον Λάμπη Ταγματάρχη την έξοδο ακούγεται ότι θα δει και ο Βαγγέλης Λουριδάς (στενός συνεργάτης του πρώτου από την εποχή της προηγούμενης θητείας του), διευθυντής διοικητικών και οικονομικών υπηρεσιών.

Ο τελευταίος είναι γεγονός ότι δεν είχε φίλους στη νέα διακυβέρνηση και μάλιστα από την αρχή της θητείας Ταγματάρχη πολλοί ήταν εκείνοι που είχαν αντιδράσει με την επιλογή… Βεβαίως είχε φροντίσει και ο ίδιος για αυτό… αφού κάτι περίεργες μονιμοποιήσεις κάτι η οικογενειοκρατία… δεν θέλει και πολύ!

Τώρα ως προς τα ονόματα που ακούγονται για τη θέση Ταγματάρχη… ελπίζουμε απλώς να μην επιβεβαιωθούν!
---
Στον Τσακνή τα καθήκοντα του
Διευθύνοντος Συμβούλου της ΕΡΤ


…προσωρινά – Ανακοίνωση ΔΣ

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΡΤ, κατά τη σημερινή συνεδρίασή του, αποφάσισε να αναθέσει στον Πρόεδρο ΔΣ Διονύση Τσακνή τα καθήκοντα του Διευθύνοντος Συμβούλου της ΕΡΤ Α.Ε., έως τον διορισμό νέου Διευθύνοντος Συμβούλου.
---
---
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου