Κυριακή 12 Αυγούστου 2018

Αιχμές από και προς τα ΜΜΕ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*


@ Η ΕΡΤ θα διαθέσει 10 εκατ. ευρώ για μυθοπλασία το επόμενο διάστημα ως αντίβαρο στη συμφωνία με τις ομάδες της SL.

@ Στο ΔΣ πήραν μέρος στην ψηφοφορία 4 από τα 5 μέλη, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες.

@ Ένα μέλος ήταν διαρκώς στο τηλέφωνο -όχι με παράγοντα της κυβέρνησης- και περίμενε οδηγίες για αρνητική στάση. Η καθοδήγηση γίνεται άλλωστε εδώ και καιρό.

@ Τελικά εισηγήθηκε ανάποδα, υπέρ της συμφωνίας με το επιχείρημα πως τα παιδιά δεν πηγαίνουν στις καφετέριες να πληρώνουν 3 ευρώ τον καφέ για να βλέπουν ποδόσφαιρο!

@ Έδωσε θετική ψήφο με επιφύλαξη.

@ Ενα άλλο μέλος δήλωνε όλο το πρωί πως θα ψηφίσει “όχι” και στο τέλος είπε “ναι”.

@ Η δήθεν παραίτηση στελέχους από το νομικό τμήμα, δεν σχετίζεται με τη συμφωνία όπως διακινούν οι …Προκόπηδες.

@ (Aλήθεια, τι γίνεται με τον ισολογισμό τη ΝΕΡΙΤ;) Πολύ σιωπή επί του θέματος

@ Η ενόχληση ήταν γιατί στο νέο οργανόγραμμα δεν έλαβε εκ νέου την θέση που επιθυμούσε και καθώς αδυνατούσε να συμβιβαστεί με μία υποδιεύθυνση (με επίδομα) ζήτησε να πάρει άδεια άνευ αποδοχών διάρκειας 6 μηνών. Σχετική απόφαση δεν έχει ληφθεί επί του αιτήματος.

@ Η προσδοκία στη ΝΔ υπάρχει!

@ Εδώ προκύπτουν και τα λάθη του Νίκου Παππά. Ο οποίος ακούγοντας τις εισηγήσεις περί “ομόνοιας”, “συνεργασίας” και “ομαλού κλίματος” διατήρησε σε κομβικές σχέσεις ανθρώπους που στήριξαν ανοικτά το μαύρο στην ΕΡΤ.

@ Κι ακόμη και σήμερα ορισμένοι έχουν το …θάρρος να απαιτούν για τα πρόσωπα αυτά διευθυντικές θέσεις, στη Ραδιοφωνία, την Τηλεόραση και στις δομές λειτουργίας της ΕΡΤ.

@ Τέλος υπάρχει και πρόσωπο από τη νέα φουρνιά που είναι σε κομβική θέση αυτή την εποχή και ζήτησε κάτι πριν από καιρό.

@ Φυσικά δεν πήρε τίποτα από τα …τριάκοντα αργύρια για τα οποία αιτήθηκε να λάβει σε σχετικό φάκελο!

@ Για τα μπόνους στην ΕΡΤ θα επανέλθουμε καθώς ορισμένοι εκ των προσώπων που έλαβαν είναι ξανά σε θέσεις ευθύνης και σημαντικές επιτροπές, έχουν λάβει …μέρισμα από τη διοίκηση Παναγόπουλου.

@ ”Ναι” και από το Ελεγκτικό Συνέδριο στο διαγωνισμό για την προμήθεια των πομπών της ΕΡΤ. Άντε, μήπως και υπάρξει απεξάρτηση από τη Digea…

@ Πριν από έναν χρόνο, στις αρχές του περασμένου Αυγούστου η δίοικηση της ΕΡΤ έφτασε κοντά σε συμφωνία με τη Nova για την απόκτηση αγώνων του ελληνικού πρωταθλήματος.

@ Οι αλλαγές ήταν φρέσκιες στο ΔΣ της ΕΡΤ αν και από τότε είχε διαμορφωθεί το κλίμα της αντιπαράθεσης που θα ακολουθούσε και θα διέτρεχε το φορέα ως και σήμερα.

@ Η κίνηση αυτή ήταν αιφνιδιαστική και θα ενίσχυε άμεσα την ΕΡΤ, έναντι του ανταγωνισμού με ένα λογικό κόστος.

@ Η νέα διοίκηση της εποχής εκείνης με το “καλημέρα σας” θα είχε και αγώνες από τη Super League.

@ Καθώς, όμως τα πρόσωπα μόλις είχαν αναλάβει τις θέσεις, έπρεπε να εμπιστευτούν όσους ήταν σε θέσεις κλειδιά.

@ Την εποχή εκείνη δεν ήθελαν τη συμφωνία παράγοντες των “άστεγων” ομάδων και έτσι συνέβη το εξής.

@ Η πρόταση που ήρθε εσωτερικά, από τις υπηρεσίες, ήταν υποτιμημένη οικονομικά.

@ Δηλαδή αξιολογούσε το προτεινόμενο πακέτο αγώνων σε πολύ χαμηλότερη τιμή, από τα χρήματα που διεκδικούσε η Nova, ενώ απαιτούσε και κάποια από τα ντέρμπι να ενταχθούν στους προς μετάδοση αγώνων από την ΕΡΤ, με το ίδιο ελάχιστο τίμημα

@ Υπήρχε από τότε …”on line σύνδεση” με πρώην παράγοντα της ΕΡΤ που συντόνιζε, λόγω πρόσβασης στους διαδρόμους της Αγίας Παρασκευής, το εγχείρημα.

@ Στόχος των ενδιαφερομένων ήταν να μην προχωρήσει αυτή η συμφωνία, διότι οι (“άστεγες”) ομάδες δεν θα μπορούσαν να διεκδικήσουν περισσότερα, όπως έγινε έναν χρόνο αργότερα και κατέληξαν σε αυτή τη συμφωνία με υψηλότερο κόστος, με τον εκβιασμό πως “δεν θα αρχίσει το πρωτάθλημα”.

@ Επειδή αυτή η “αξιολόγηση” των αγώνων μπορεί να διοχετευτεί το επόμενο διάστημα, ας έχουν υπόψη τους, όλοι τον πραγματικό της στόχο.

@ Tα γράφουμε αυτά διότι το σύστημα της ΝΕΡΙΤ, που ήθελε τη συνδιαχείριση του Mundial με την ιδιωτική TV, προσπαθεί να δημιουργήσει θόρυβο για τους δικούς του λόγους.

@ Αν ο Νίκος Παππάς, είχε κάνει όμως την επιτροπή που προβλέπει ο νόμος του(!) για τον έλεγχο πεπραγμένων της ΝΕΡΙΤ, της ΔΤ, και για το κλείσιμο της ΕΡΤ, τώρα θα ήταν διαφορετική η κατάσταση.

@ Περιττό να σημειώσουμε πως το σύστημα αυτό συνδέεται με ορισμένα πρόσωπα στην σημερινή ΕΡΤ

---
---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου