Δευτέρα 13 Αυγούστου 2018

«ΕΡΤ Σπορ HD»

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Θα γίνει η «ΕΡΤ Σπορ HD»
το πιο δημοφιλές κανάλι της ΕΡΤ;


Ανακατατάξεις στα προγράμματα της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης, μετά (και) την απόκτηση των δικαιωμάτων των 7 ΠΑΕ της Super League.

Μπαίνει σε εφαρμογή λοιπόν το σχέδιο για την δημιουργία ενός αμιγώς αθλητικού καναλιού, στα πρότυπα της επιτυχημένης ΕΡΑ Σπορ. Αυτό θα βγει στον αέρα από Σεπτέμβριο με 24ωρο αθλητικό πρόγραμμα και, το σημαντικότερο, μηδενικό κόστος (από τη στιγμή φυσικά που έχει πάρει ήδη όλες αυτές τις διοργανώσεις - ποδόσφαιρο, μπάσκετ, πόλο, χαντμπολ, Formula 1 κ.ά.) μια και θα αξιοποιηθεί το υπάρχον δυναμικό της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης.

Το σπορ κανάλι της ΕΡΤ θα εκπέμπει σε μία από τις υπάρχουσες συχνότητες (θα κοπεί κάποιο από τα ξένα προγράμματα) και κάθε ώρα θα παρουσιάζει ένα τρίλεπτο δελτίο αθλητικών ειδήσεων κατευθείαν από την αίθουσα σύνταξης της ΕΡΤ. Εννοείται πως τον πιο εμπορικό από τους αγώνες της ημέρας, όταν απαiτείται, θα τον δείχνει ταυτόχρονα και η ΕΡΤ1.

Σύμφωνα μάλιστα με το forum του Satleo.gr, η «ΕΡΤ Σπορ» θα βγει τόσο σε κανονική ανάλυση όσο και σε HD ως ξεχωριστό κανάλι, μαζί με την ΕΡΤ HD που θα συνεχίσει να αναμεταδίδει επιλεγμένες εκπομπές της ΕΡΤ1, της ΕΡΤ2 και της ΕΡΤ3.

Νομίζουμε πως η απάντηση στο ερώτημα του τίτλου, αν δηλαδή θα γίνει η «ΕΡΤ Σπορ HD» το πιο δημοφιλές κανάλι της ΕΡΤ, (θα) είναι εκ των πραγμάτων καταφατική
---
---
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου