Κυριακή 26 Αυγούστου 2018

Σταχυολογώντας από δω κι από κει...

*
Ανασυγκρότηση
***
*


# Μια ερώτηση μόνο έχω να κάνω: Οταν μιλάμε για δημοσιογραφικούς οργανισμούς, να υποθέσω ότι χρειάζονται και δημοσιογράφοι για να τους... στελεχώσουν;

Γιατί αν είναι μόνο με ρομποτάκια και μαθητευόμενους από τις σχολές του κόπι πάστε, καλύτερα να το αλλάξουμε το όνομα, μην παρεξηγηθεί κανένας περαστικός αναγνώστης και βάλει τις φωνές...

- από τη στήλη Μedia Pro του Χρήστου Ξανθάκη στη "Νέα Σελίδα"
---
# Ο καταδικασθείς σε 21 χρόνια κάθειρξη για το σκάνδαλο Energa Αριστείδης Φλώρος με δήλωση του κάνει... κριτική σε όσους αντέδρασαν στην αποφυλάκισή του για λόγους υγείας.

Ο Φλώρος που αποφυλακίστηκε για λόγους υγείας (ψυχιατρικά προβλήματα αλλά και κρίσεις επιληψίας) με ποσοστό αναπηρίας 67%, απειλεί ότι θα ζητήσει μείωση της ποινής του για προσβολή του τεκμηρίου αθωότητάς του!

- συνέχεια στο iefimerida
---
# Όταν ζητήθηκε η άποψη του Άρη Σκιαδόπουλου για το «αλήτες – ρουφιάνοι – δημοσιογράφοι». Αποκρίνεται ευθέως, χωρίς παρακαμπτηρίους:

«Σε έναν μεγάλο βαθμό έχει βάση το σύνθημα. Υπάρχει μια αντίληψη για τους δημοσιογράφους ότι έχουν αναπτύξει εκλεκτικές σχέσεις με την εξουσία κι έχουν απομακρυνθεί από τον λαό. Η δική μας γενιά ήταν πάντα μαζί με τον λαό και στις διαδηλώσεις τρώγαμε κι εμείς ξύλο. Δεν γίναμε δημοσιογράφοι για να κάνουμε παρέα με εφοπλιστές ή για να συναντιόμαστε τα βράδια στα μπαρ και να παριστάνουμε τους γκόμενους».

Δείτε εδώ ολόκληρη τη συνέντευξη στο Lifo.gr
---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου