Παρασκευή 24 Αυγούστου 2018

Κωνσταντίνος Μπογδάνος - η ανιστόρητη φανατίλα...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

... και η επιτομή της ασυναρτησίας

Από το fb
του Δημήτρη Σούλτα

Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος αυτοπροσδιορίζεται ως "δημοσιογράφος". Προχθές έγραψε ένα κομμάτι, όπου σύμφωνα με τον φωτεινό του πνεύμα, ο Σεφέρης τα έχει χώσει στον ...Τσίπρα από το 1935 (όταν αμφιβάλλω αν είχε γεννηθεί ο πατέρας του Τσίπρα). Εκεί πέταξε 5- 6 αράδες από τις "Μέρες" και το "Πολιτικό Ημερολόγιο" του ποιητή και διπλωμάτη, που απευθύνονταν στον Παπανδρέου, τον Τσουδερό, τον Πιπινέλη και άλλους πολιτικούς της εποχής και λέει το λαμπρό πνεύμα: "Ναι μεν τα έλεγε για άλλους, αλλά αν ζούσε σήμερα θα τα έλεγε για τον Τσίπρα" οπότε ας γράψω μια ασυναρτησία- στην οποία είμαι πολύ δυνατός- και ας το τιτλοφορήσω "ο Σεφέρης εκμηδενίζει τον Τσίπρα".


Σήμερα αποφάσισε στην εκπομπή του να το πάει ένα βήμα παραπέρα. Ξεκίνησε με τον ύμνο των SS, για να αποδείξει το αγαπημένο του "Κουμμούνια και ναζί το ίδιο μαγαζί" και τελικά το ότι ΣΥΡΙΖΑ και Χρυσή Αυγή βρίσκονται σφιχταγκαλιασμένοι.

Είναι προφανές ότι θέλει να προκαλέσει την προσοχή μέσω της ανιστόρητης φανατίλας που τον δέρνει, αλλά δεν είναι αυτό το ανησυχητικό. Το ανησυχητικό είναι ότι αυτός ο τύπος "δημοσιογραφίας" έχει κοινό και δείχνει να έχει πολύ μέλλον.
---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου