Τετάρτη 22 Αυγούστου 2018

"ΤΑ ΝΕΑ" - από το Μέγαρο ξεπέσανε στον... παίδαρο!

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Η «Νέα» ομάδα του Β. Μαρινάκη


Συντάκτης: Α.Ψ.

Είναι φανερό ότι «Τα Νέα» το γυρίζουν σιγά σιγά σε αθλητική εφημερίδα με τα ανάλογα πρωτοσέλιδα. Πολύ χρώμα, μεγάλα γράμματα, η ομαδάρα και ο πρόεδρος θεοί, μισητοί και στον τοίχο οι αντίπαλοι, δικό μας το πρωτάθλημα, πουλημένη διαιτησία, ιδρωμένα αποδυτήρια και λασπωμένοι αγωνιστικοί χώροι!

Οι φίλαθλοι και κυρίως οι φανατικοί οπαδοί των ομάδων κάθε πρωί συνηθίζουν να βλέπουν και να περιμένουν αυτά τα χαρακτηριστικά αθλητικά πρωτοσέλιδα με τα τεράστια γράμματα και τους πολεμοχαρείς τίτλους.

Οι παλιοί όμως αναγνώστες των «Νέων» που επιμένουν ακόμα λόγω τίτλου αλλά και άποψης να παραμένουν πιστοί στην εφημερίδα τους, βλέποντας τα τεράστια «γηπεδικά» σλόγκαν της υπερβολής και του φανατισμού τι ακριβώς νοιώθουν άραγε;

Δεν κινδυνεύουν καθημερινά από αλλεπάλληλα σοκ; Πως να κυκλοφορήσουν στην όποια πλατεία με την αγοραία και γκροτέσκα εφημερίδα παραμάσχαλα; Πώς θα ανοίξει σήμερα ο αναγνώστης «Τα Νέα» και θα διαβάσει ότι το χθεσινό διάγγελμα του Αλέξη Τσίπρα που άκουσε και είδε στην τηλεόραση ήταν «κήρυγμα μίσους»;

Μήπως τελικά ο νέος ιδιοκτήτης για λόγους οικονομίας και μετά την «αποψίλωση» στον εκδοτικό οργανισμό φτιάχνει μόνος ή έστω μαζί με το Γιάννη Πρετεντέρη τα πρωτοσέλιδα; Διαφορετικά δεν εξηγείται πώς από την κουλτούρα και το Μέγαρο ξεπέσανε «Τα Νέα» τόσο πολύ στον... παίδαρο!

---
---
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου