Παρασκευή 10 Αυγούστου 2018

Στελέχωση του Epsilon με πολλά νέα πρόσωπα

*
Ανασυγκρότηση
***
*


Ποιοι περνούν το κατώφλι του σταθμού

Παρέλαση γνωστών δηµοσιογράφων του πολιτικού ρεπορτάζ τις τελευταίες ηµέρες στο Epsilon. Συγκεκριµένα, όπως είχε προαναγγείλει το Secret, τα γραφεία του καναλιού επισκέφθηκε, µεταξύ άλλων, ο µέχρι πρότινος διευθυντής Ειδήσεων του ΑΝΤ1, Στράτος Μπαλής, ο οποίος αναµένεται να αναλάβει επιτελικό πόστο στο ενηµερωτικό κοµµάτι. Υπενθυµίζεται ότι έναν µήνα περίπου πριν είχε ξεκινήσει η συνεργασία του καναλιού του Ιβάν Σαββίδη µε τη σύζυγο του γνωστού δηµοσιογράφου, Χριστίνα Φραγκιά, που δραστηριοποιήθηκε στο µέτωπο των παραγωγών και η οποία µετακόµισε από τον ΣΚΑΪ, όπου βρισκόταν µέχρι πρότινος.

Ο Στράτος Μπαλής συνοµίλησε για αρκετή ώρα µε τον διευθυντή Ειδήσεων και Ενηµέρωσης, ∆ηµήτρη Μιχαλέλη, γεγονός που καταδεικνύει και τα όσα πρόκειται να συµβούν στο µέλλον. Ενα ακόµη πρόσωπο που πριν από λίγα εικοσιτετράωρα πέρασε το κατώφλι του γραφείου του ∆.Μιχαλέλη ήταν και ο πρώην διευθυντής σύνταξης των Ειδήσεων του Mega, Bίκτωρ Βλαχογιάννης, ο οποίος επίσης προορίζεται για κεντρικό ρόλο, ενώ δεν θα πρέπει να λησµονείται ότι είχε περάσει και από το πόστο της παρουσίασης του µεσηµεριανού και απογευµατινού (κατά βάση) δελτίου του πάλαι ποτέ κραταιού τηλεοπτικού σταθµού.

Εκτός των προαναφερθέντων, εθεάθη από το κανάλι και ο Μιχάλης Ιγνατίου, ο οποίος είχε επίσης ραντεβού µε τον επικεφαλής του ενηµερωτικού τοµέα του Epsilon. Με τον τρόπο αυτόν επιβεβαιώνονται οι πληροφορίες που τον ήθελαν να βρίσκεται σε προχωρηµένες επαφές (µάλιστα τον θέλουν να έχει υπογράψει ήδη) µε τον νεοσύστατο τηλεοπτικό σταθµό, προκειµένου να αναλάβει τα γνωστά από την εποχή του Mega καθήκοντα του ανταποκριτή στην Ουάσινγκτον.

Σε ό,τι αφορά το θέµα της αναζήτησης παρουσιαστή του κεντρικού δελτίου, οι πληροφορίες επιµένουν να δίνουν τον πρώτο λόγο στην Ελλη Στάη.

Την ίδια ώρα, άπαντες έχουν στραµµένη την προσοχή τους στη διαδικασία της µετακόµισης των εγκαταστάσεων στα στούντιο της Παιανίας, µε τους τεχνικούς να βρίσκονται, όπως είναι φυσικό, επί ποδός πολέµου, ώστε να έχουν τελειώσει τα πάντα µέχρι τις αρχές Σεπτεµβρίου.

Βλέπετε, ο προγραµµατισµός για την πανηγυρική έναρξη της νέας σεζόν τον Οκτώβριο ίσως να χρειαστεί να µετατεθεί για τα τέλη Σεπτεµβρίου, καθώς ο ανταγωνισµός θα λανσάρει φέτος πολύ νωρίτερα τα νέα προγράµµατα.


Στις νέες εγκαταστάσεις θα στεγαστεί και το «Εθνος», ιδιοκτησίας Σαββίδη, καθώς αρκετοί από τους δηµοσιογράφους θα εργάζονται στο εξής τόσο στην εφηµερίδα όσο και στο Epsilon. 
---
---
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου