Τρίτη 28 Αυγούστου 2018

Αιχμές από και προς τα ΜΜΕ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*


@ Ο ανασχηματισμός θα καθορίσει και την πορεία της ΕΡΤ τους επόμενους εννέα μήνες. Μια αλλαγή υπουργού θα σήμαινε νέες ισορροπίες και ανακατανομή της ισχύος.

@ Κορυφαία στελέχη του (ενημερωτικού) Mega έχουν πιάσει πόρτα στη ΝΔ για τον χειμώνα. Ο ένας υποψήφιος στα Χανιά, ο άλλος άτυπος σύμβουλος και ο τρίτος -χωρίς να φαίνεται- σε εταιρεία παραγωγής που συνεργάζεται.

@ Η Μαρία ήταν η πρώτη που έκανε το βήμα…

@ Ένας συνδικαλιστής σκηνοθέτης, που έχει ως στόχο τον έλεγχο της εταιρείας σκηνοθετών και της ΕΡΤ, έκλεισε το ραντεβού του Κυρ. Μητσοτάκη με την Ένωση Εργαζομένων ΕΡΤ.

@ Οι ψαγμένοι θα βρουν τη σχέση σε απόφαση επιτροπής κοστολογίου ΕΡΤ, υπέρ ορισμένων σκηνοθετών, την πρώτη διετία.

@ Μετά αυτά κόπηκαν…

@ Ο Ρουβίκωνας ξαναπήρε τη θέση του στην πρωινή ενημέρωση, μετά και την απελευθέρωση των 2 Ελλήνων στρατιωτικών από την Τουρκία.

@ Υπήρξαν εκπομπές που έβγαλαν ολόκληρο τρίμηνο με υψηλές τηλεθεάσεις… “παίζοντας πόλεμο” Τουρκίας- Ελλάδας.

@ Τώρα ξανά Ρουβίκωνας και “ανομία”.

@ Από το ΕΣΡ κανένα νέο για τη μετάδοση του απαγορευμένου στην Γερμανία Ύμνου των ΕΣ ΕΣ από το ραδιοφωνικό σταθμό ΘΕΜΑ FM;

@ Τι γίνεται με την περίφημη ΕΔΕ στην ΕΡΤ, σχετικά με τον πρόσωπο που προσελήφθη από την ΕΡΤ, ενώ είχε τελεσίδικη καταδίκη από τον Άρειο Πάγο, για πρόκληση ζημίας στην ΕΡΤ και το δημόσιο;

@ Πάλι καλά που δεν απέδωσαν στον …Παναγιώτη Καλφαγιάννη και την απομάκρυνση της Ισ. Σασλόγλου από τον Alpha.

@ Εμείς πάλι θυμόμαστε πως είχαμε δεχθεί τηλεφώνημα -από τρίτο- όταν το τηλεοπτικό στέλεχος είχε αναλάβει θέση γενικής διευθύντριας περιεχομένου στην ΕΡΤ (2015), για να μην υπενθυμίσουμε πως στο παρελθόν συμμετείχε στο εγχείρημα της Platform 8 ΑΕ με Γιώργο Χιουλιάρα και Μάρα Ζαχαρέα.

@ Αναρωτιέστε, ίσως, τι γίνεται με τα αποσπάσματα από το βιβλίο των μπόνους στην ΕΡΤ;

@ Από αύριο.
---
---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου