Τρίτη 30 Απριλίου 2019

Ψαρεύοντας στο Διαδίκτυο

*
Ανασυγκρότηση
***
*


*** ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ του ΕΣΡ το καθεστώς εκπομπής του News247/88,6. Ο σταθμός έχει κληθεί σε απολογία, καθώς άλλαξε ο χαρακτήρας του και από μουσικός έγινε ενημερωτικός, δημιουργώντας περισσότερες θέσεις εργασίας. Στη νομοθεσία υπάρχει από το καλοκαίρι του 2014 μια (φωτογραφική) διάταξη που επιτρέπει τη μετατροπή ενός ενημερωτικού σταθμού σε μουσικό, μειώνοντας έτσι τις θέσεις εργασίας! Με πράξη του ΕΣΡ μπορεί η διάταξη να ισχύσει αναλογικά και να μην μπει σε περιπέτειες προεκλογικά ο News247/88,6.

*** ΞΕΚΙΝΗΣΕ ο κύκλος των συζητήσεων ανάμεσα στις τράπεζες και τον ΑΝΤ1 για τη Nova. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ΑΝΤ1 έχει στο πλευρό του, υπό τη μορφή κοινοπραξίας, την επενδυτική αμερικανική εταιρεία Blackstone. 

*** ΜΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ έρευνα με νέα ντοκουμέντα για το Μάτι θα παρουσιάσει το επόμενο διάστημα στον ΣΚΑΪ ο διευθυντής της «Καθημερινής» Αλέξης Παπαχελάς.

*** ΜΕΤΑ την εξαιρετικά καλή πορεία του γυναικείου περιοδικού «Vogue», η «Καθημερινή», σύμφωνα με πληροφορίες, αναμένεται να προσθέσει στην έκδοσή της ένα ακόμη περιοδικό.

*** ΜΕ ΝΕΑ εικόνα το ειδησεογραφικό site ΑΝΤ1ΝEWS.GR, προσφέροντας έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση.

*** ΠΡΕΜΙΕΡΑ αποκλειστικά στην COSMOTE TV θα κάνει τον Μάιο η πολυσυζητημένη νέα μίνι σειρά του Τζορτζ Κλούνεϊ «Catch-22».


*** ΣΗΜΕΡΑΤρίτη του Πάσχα αναμένεται να βγει στο Internet το πρόγραμμα του καναλιού One, της Άλτερ Έγκο ΜΜΕ. Συγκεκριμένα, θα περιλαμβάνει ένα κεντρικό δελτίο ειδήσεων και ενημερωτικές εκπομπές από στελέχη των εφημερίδων του Βαγγέλη Μαρινάκη, ώστε να είναι παρόν στην προεκλογική περίοδο των ευρωεκλογών και των εκλογών στην τοπική αυτοδιοίκηση. Αυτό είναι το πρώτο βήμα, μέχρι να αποφασίσει το ΕΣΡ για τη χορήγηση ή όχι της έκτης άδειας εθνικής εμβέλειας στην εταιρεία. Αν είναι θετική η απάντηση, τότε η χορήγησή της θα γίνει εντός του καλοκαιριού, με τον κάτοχό της να προλαβαίνει τη μάχη των εθνικών εκλογών.
---
Τυπολογίες
---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου