Δευτέρα 15 Απριλίου 2019

Αιχμές από και προς τα ΜΜΕ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*


@ Θα περιμένουμε την απάντηση της ΕΣΗΕΑ στα λεγόμενα του Τάκη Θεοδωρικάκου για τη διατήρηση ενός από τους τέσσερις τηλεοπτικούς σταθμούς στην ΕΡΤ.

@ Για όποιον δεν κατάλαβε, ο σύμβουλος της ΝΔ προανήγγειλε 1.800 θέσεις ανέργων.

@ Η ΕΣΗΕΑ έχει στο πρόσφατο παρελθόν εκδώσει ανακοίνωση άνω των 600 λέξεων επειδή ο προηγούμενος διευθύνων σύμβουλος της ΕΡΤ, ήθελε να αλλάξει πρόσωπα στους περιφερειακούς σταθμούς.


@ Τώρα με το σχεδιαζόμενο λουκέτο;

@ Οι επιθέσεις εναντίον του Κώστα Γαβρά, για τη χρηματοδότηση της ταινίας “Ενήλικοι στο δωμάτιο” αποκαλύπτουν πως οι εμπνευστές της λίγη σχέση έχουν με την αγορά.

@ Την ευαγγελίζονται, αλλά έχουν άγνοια για το πως λειτουργεί. Ένας νόμος που προωθεί στην πραγματικότητα τις μεγάλες παραγωγές και διαθέτει διεθνή στάνταρτ, στην πραγματικότητα αφαιρεί το κόστος της φορολογίας από το εγχείρημα.

@ Είναι η πρώτη φορά που υπάρχει τέτοιος μηχανισμός ενίσχυσης της παραγωγής οπτικοακουστικών προϊόντων στην Ελλάδα, με την προοπτική να υπάρξει εργασία σε ειδικότητες όπως σκηνοθέτες, σεναριογράφοι, ηθοποιοί, μοντέρ, εικονολήπτες, αλλά και οι εταιρείες που μεταδίδουν τις σειρές.

@ Άλλοι εμφανίζονται ως Μεσσίες και υπόσχονται αύριο απολύσεις και άλλοι χρηματοδοτούν σήμερα παραγωγές και θέσεις εργασίας.
---
Τυπολογίες
---
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου