Σάββατο 24 Αυγούστου 2019

Παναγιωτόπουλος για Πιπίνη - Τον έκανε «βούκινο»...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Ο Χρ. Παναγιωτόπουλος είπε πολλά
για τον νέο σύμβουλο του Μητσοτάκη...


Όπως έγινε γνωστό χτες, ο Ιάσονας Πιπίνης επιστρατεύτηκε από τον Κυριάκο Μητσοτάκη, αναλαμβάνοντας σύμβουλος του πρωθυπουργού σε θέματα Λατινικής Αμερικής.

Η συγκεκριμένη κίνηση δεν πέρασε απαρατήρητη από τον Χρήστο Παναγιωτόπουλο, πρώην διευθυντής ειδήσεων του Mega, όπου εργαζόταν ως ρεπόρτερ ο Πιπίνης και ο πρώτος, όντας εξοργισμένος, έσυρε τα εξ αμάξης για τον δεύτερο, κάνοντας αρκετά σχόλια στο twitter, κάτω από την ανακοίνωση της πρόσληψής του.

Πιο συγκεκριμένα έγραψε:

Δεν φταις εσύ, εγώ φταίω που σε κράτησα στο κανάλι, παρά τα καραγκιοζιλίκια που είχες κάνει. Όταν μετέφραζες ότι οι Γερμανοί αφήνουν τον Χριστοφοράκο. Και όταν έλεγες πως στο Σύνταγμα ήταν 10.000 συγκεντρωμένοι, ενώ ήταν 100.000. Αντί να σε διώξω και να σε καταγγείλω τότε, σε κράτησα και λούστηκε το κανάλι και εγώ προσωπικά τις αθλιότητές σου.

Και παριστάνεις τον δημοσιογράφο και τον τιμητή, νούμερο. Όσο για τη Μαριλένα, εγώ την έσπρωξα να γίνει δημοσιογράφος και μετά την πήρα στο Mega. Το σχόλιό της, ότι την τιμώ με αυτά που γράφω, τα λέει όλα. Το ξαναλέω: Έπρεπε να σε έχω διώξει με τις κλωτσιές, όταν ξεφτίλιζες το κανάλι και όλοι έβριζαν, θεωρώντας ότι αυτή ήταν η πολιτική μας...


---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου