Δευτέρα 5 Αυγούστου 2019

Οι επαγγελματίες της Μακεδονίας και το "Αργος"

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Επιστολή
Ένωσης Καπνοπωλών, Ψιλικών
και Περιπτέρων Μακεδονίας
προς το πρακτορείο διανομής “Αργος”


Αίτημα επαναφοράς πρωινών δρομολογίων διανομής
"Με αφορμή τα δεκάδες τηλέφωνα και μηνύματα που δεχθήκαμε από μέλη μας και μη, σχετικά με τη μείωση των δρομολογίων διανομής στα σημεία λιανικής (περίπτερα-ψιλικατζίδικα) σε περιοχές της Θεσσαλονίκης, αποστείλαμε συμπληρωματική επιστολή προς το ΆΡΓΟΣ, διαμαρτυρόμενοι για την υφιστάμενη κατάσταση.

Πιο συγκεκριμένα, τονίσαμε πως διατηρώντας μόνο το μεσημεριανό δρομολόγιο διανομής, έχουν καταφέρει να μην πωλούνται οι τοπικές εφημερίδες και να χάνεται εντελώς η επισκεψιμότητα στα σημεία πώλησης.

Όλοι οι αναγνώστες του έντυπου Τύπου, ενημερώνονται φυσικά το πρωί, από τα φύλλα που κυκλοφορούν εκείνες τις ώρες, τα φύλλα των τοπικών εφημερίδων.

Πόσοι από τους πελάτες λοιπόν που χάθηκαν θα επανέλθουν πραγματικά σε βάθος χρόνου; Τι να προλάβει να πουλήσει ο επαγγελματίας όταν ο Τύπος φτάνει στο σημείο του 13.00 και 14.00;

Ο κλάδος μας πρέπει να παραμείνει βιώσιμος και θα κάνουμε οτιδήποτε περνά από το χέρι μας για να τον προστατέψουμε."
---
enimerosi24
---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

2 σχόλια:

  1. Οι φωτογραφείες που συνοδεύουν τα δημοσιεύματα για την ΑΡΓΟΣ προέρχονται απο την εποχή που το πρακτορείο δεν χρώσταγε cent. Βάλτε καμιά καινούργια για να βλέπουμε την κατάντια που το έριξαν οι τετραπέρατοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τώρα με τι φορτηγά θα γίνει η διανομή? Εχουν ευθύνες τα στελέχη που έχουν μείνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή