Πέμπτη 1 Αυγούστου 2019

Η ΕΣΗΕΑ είναι λέει στο πλευρό των εργαζομένων του «Εθνους»...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

...ίσως γι αυτό οι απολύσεις είναι
δεκάδες στην εφημερίδα του Ιβάν Σαββίδη



Αλλά αυτό που η ΕΣΗΕΑ στηρίζει όπως λέει τους εργαζόμενους και βγάζει και ανακοινώσεις υπέρ τους πως να το εκλάβουμε; Ως κοροϊδία; Στο «Εθνος» η ιδιοκτησία βαπτίζει εθελουσία έξοδο τις απολύσεις επειδή δίνει μεγαλύτερη αποζημίωση και η Ενωση το χάφτει.

«Η ΕΣΗΕΑ βρίσκεται σε αγωνιστική εγρήγορση για τη διασφάλιση των δικαιωμάτων των συναδέλφων, είτε οδηγηθούν στην εθελουσία έξοδο είτε εξακολουθήσουν να εργάζονται στον Όμιλο. Παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις και προειδοποιεί ότι το ενδεχόμενο, παρά τις περί του αντιθέτου διαβεβαιώσεις, να προστεθούν και άλλοι συνάδελφοί μας στη στρατιά των ανέργων της τελευταίας δεκαετίας, θα βρει αντιμέτωπο όλο τον κλάδο», αναφέρει η ΕΣΗΕΑ στην αστεία ανακοίνωσή της.

Το «Εθνος» έχει μείνει το μισό, οι απολύσεις είναι 30-40, τα τμήματά του αποδεκατίστηκαν σε βαθμό που κανείς δεν ξέρει πως θα βγαίνουν τα κυριακάτικα φύλλα και το Σωματείο λέει για διασφάλιση δικαιωμάτων! Και καλεί «σε εγρήγορση το σύνολο του κλάδου ενόψει τυχόν νέων αναταράξεων στο χώρο των ΜΜΕ το επόμενο διάστημα». Ξέρουμε, ξέρουμε, αν κλείσει κι άλλη εφημερίδα η ΕΣΗΕΑ που βρίσκεται σε αγωνιστική εγρήγορση θα βγάλει κι άλλη ανακοίνωση...

---
e-tetradio
---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου