Τετάρτη 7 Αυγούστου 2019

Απολύσεις στα Media μέσα σε απόλυτη σιωπή

*
Ανασυγκρότηση
***
*


Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν κατάλαβε τη σημασία που είχε η αποκατάσταση των εργασιακών σχέσεων στα ΜΜΕ. Περιορίστηκε μόνο στην τηλεόραση, ενώ το ζήτημα ήταν και στα sites. Το σχέδιο επίσης, για το “χτίσιμο” νέων ομίλων στα ΜΜΕ δεν στέφθηκε επιτυχία, εξαιτίας της προσωπικότητας των επιχειρηματιών και της ρευστής πολιτικής συμμαχιών του ΣΥΡΙΖΑ. Τα παιχνίδια, δυστυχώς, εκεί οδηγούν.

Στο σήμερα όμως βλέπουμε με έκπληξη να απολύεται κόσμος (ανά εξάδες στους πρώην ενημερωτικούς σταθμούς) με εθελούσια αλλού, με μαχαίρι στους τηλεοπτικούς και να μην κινείται φύλλο. Στην δε ΕΡΤ, η λύση για την κερδοφόρο εταιρεία υποτίθεται πως είναι η μείωση του προσωπικού και του ανταποδοτικού τέλους.

Ο νέος ζοφερός κύκλος της ανεργίας άνοιξε από τα ιδιωτικά ΜΜΕ σε πλήρη σιωπή από ενώσεις, σωματεία και αρχές. Επόμενος σταθμός η ΕΡΤ με την περίφημη εθελούσια. Ας πάρουν πληροφορίες από τον Πάνο Παναγιώτου για αυτήν. Μπορεί να ήταν υποψήφιος με το ΣΥΡΙΖΑ, αλλά ως πρόεδρος διευθύνων σύμβουλος της ΕΡΤ, την εποχή του Κώστα Σημίτη, την εφάρμοσε πρώτος. Εν συνεχεία η ΕΡΤ, με την αλλαγή διοίκησης έφτασε και τα 6.000 άτομα προσωπικό…\

---
---
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου