Τρίτη 20 Αυγούστου 2019

Κύρτσος μαινόμενος βάλλει κατά Μπόμπολα και Ψυχάρη

*
Ανασυγκρότηση
***
*


Χάνει την ακίνητη περιουσία του για εκδοτικές οφειλές

Τον Οκτώβριο του 2018 είχε εγκριθεί από το Ευρωκοινοβούλιο σε ψηφοφορία με ανάταση χειρός η άρση της ασυλίας του ευρωβουλευτή της ΝΔ, Γιώργου Κύρτσου, που είχε διαβιβαστεί στις 28.3.2018 από τον αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου προκειμένου να ασκηθεί ποινική δίωξη εις βάρος του για το αδίκημα της μη καταβολής χρεών προς το Δημόσιο, όταν ήταν νόμιμος εκπρόσωπος της εταιρείας «FreeSunday Εκδοτική Α.Ε.» στην Ελλάδα.

Τώρα ο Γ. Κύρτσος για να πληρώσει τα χρέη βγάζει στον πλειστηριασμό τρία ακίνητα, στα πλαίσια ρύθμισης εκδοτικών οφειλών που προσωποποιήθηκαν. Ο ίδιος έγραψε στο twitter, μη παραλείποντας να επιτεθεί και κατά των πρώην εκδοτών Μπόμπολα και Ψυχάρη, κάνοντας λόγο για διαπλοκή και «φέσι» 500 εκατ.

Συγκεκριμένα ο Γ. Κύρτσος έγραψε στο twitter:

➤ Ρυθμίζονται οφειλές μου με τον εκπλειστηριασμό 3 ακινήτων που κληρονόμησα από τον πατέρα μου το 1955, σε ηλικία 3 ετών. Χρέη κυρίως της δωρεάν διανεμόμενης City Press που έγραψε ιστορία στον Τύπο αλλά έπεσε θύμα της κρίσης. Η δημιουργία πολλές φορές κοστίζει αλλά πάντα αξίζει!
➤ Δεν πειράζει που χάνω την ακίνητη περιουσία μου στα πλαίσια ρύθμισης εκδοτικών οφειλών που προσωποποιήθηκαν. Θεωρώ σκανδαλώδες ότι Μπόμπολας, Ψυχάρης, αποσύρθηκαν επί ΣΥΡΙΖΑ από τα εκδοτικά αφήνοντας "φέσι" 500 εκατ. χωρίς συνέπειες για την περιουσία Μπόμπολα. Αυτό είναι διαπλοκή!
---
zoornalistas
---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου