Παρασκευή 30 Αυγούστου 2019

ΜΜΕ - διάφορα, αλλά όχι αδιάφορα...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Τι συμβαίνει με Μητσοτάκη και Μαρινάκη;..

Συγκεκριμένα, στην συνέντευξη του στην FAZ, μιλώντας για το ζήτημα της Επιτροπής Ανταγωνισμού, ο πρωθυπουργός είπε:
«Η χώρα μας έχει το επιπρόσθετο πλεονέκτημα ότι διαθέτει μια ομάδα ανθρώπων κατάλληλων για τέτοιες δραστηριότητες. Ωστόσο, ο επιχειρηματικός κόσμος θα πρέπει να επανεξετάσει σοβαρά κάποια πράγματα. Έχουμε κάποιες βολικές συμφωνίες με επιχειρήσεις που κατέχουν σχεδόν μονοπωλιακή θέση, και οι οποίες με τα δικά τους Μέσα Ενημέρωσης προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στην πολιτική και ελπίζουν να εξασφαλίσουν την προστασία τους. Δεν μου αρέσουν αυτά τα πράγματα και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο θέσαμε τον καλύτερο Έλληνα εμπειρογνώμονα σε θέματα ανταγωνισμού από το Λονδίνο επικεφαλής της εποπτικής Αρχής για τον ανταγωνισμό».
Κατόπιν αυτού του μηνύματος αναμένεται με ενδιαφέρον η απάντηση της πλευράς Μαρινάκη...

Νέος γενικός διευθυντής
στο ΑΠΕ, ο Νίκος Χρυσολωράς

Νέος πρόεδρος και γενικός διευθυντής του ΑΠΕ αναλαμβάνει ο Νίκος Χρυσολωράς μέχρι σήμερα επικεφαλής του γραφείου του Bloomberg στις Βρυξέλλες. Μεταξύ άλλων έχει διατελέσει ανταποκριτής στην εφημερίδα “Καθημερινή” με έδρα τις Βρυξέλλες.


Αντίστροφη μέτρηση
για την ταινιοθήκη του MEGA

Στις αρχές Σεπτεμβρίου αναμένεται να γίνει γνωστό ποιοι επιχειρηματίες θα διεκδικήσουν την ταινιοθήκη του MEGA. Αφού σύμφωνα με πληροφορίες σε λίγες ημέρες από τώρα θα προσδιοριστεί χρονικά η διεξαγωγή του πλειστηριασμού, αλλά και οι υποψήφιοι αγοραστές.
Εκεί λοιπόν θα επιβεβαιωθεί ή θα διαψευστεί η πληροφορία που θέλει τον Βαγγέλη Μαρινάκη να διεκδικεί μόνος του την ταινιοθήκη του μεγάλου καναλιού… Αλλά και οι προθέσεις των υπολοίπων ιδιοκτητών και ειδικότερα εάν θα κατέβουν όλοι μαζί.

Ενισχύεται και με νέα πρόσωπα ο Real FM

Ενισχύεται με νέες εκπομπές ο Real FM. Ο Άκης Κοσώνας μαζί με τη Μάρω Λεονάρδου θα παρουσιάζουν μια βραδινή ενημερωτική εκπομπή (09:00-11:00) ενώ στην παρουσίαση του κεντρικού μαγκαζίνο επιστρέφει ο Γιάννης Παπαδόπουλος μαζί με την Ελισάβετ Σαλαμάρα . Στο δυναμικό του σταθμού προστίθεται και ο Νίκος Ρογκάκος στην πρωινή εκπομπή μαζί με τον Γιώργο Χουδαλάκη (08:10:00)

Παραίτηση Νόνης Καραγιάννη
από τη διεύθυνση του Αθήνα 984

Την παραίτησή της υπέβαλλε από τη γενική διεύθυνση του «Αθήνα 9,84» η δημοσιογράφος Νόνη Καραγιάννη λίγες μέρες πριν αναλάβει επίσημα στο δήμο ο Κώστας Μπακογιάννης. Κατά πληροφορίες μας ειχειρήθηκε να γίνει συνεδρίαση του ΔΣ της ΔΕΡΑ με θέμα τοποθετήσεις στελεχών αλλά υπήρξε άνωθεν παρέμβαση και η συνεδρίαση δεν έγινε ποτέ. 

Καθαίρεση Μπαλάσκα από την ΠΟΑΣΥ

Συνεδρίασε εκτάκτως σήμερα, 29 Αυγούστου 2019 και ώρα 17.00, η Εκτελεστική Γραμματεία της Ομοσπονδίας, με μοναδικό θέμα συζήτησης το περιεχόμενο των δηλώσεων – τοποθετήσεων του Αντιπροέδρου Θεμάτων Μελετών – Επιμόρφωσης Αστυνομικών και Ειδικού Γραμματέα, κ. Σταύρου ΜΠΑΛΑΣΚΑ στον τηλεοπτικό σταθμό SKAI (Δευτέρα, 26/08/2019, εκπομπή Online) και αποφάσισε ομόφωνα:
Να τον κηρύξει έκπτωτο από τα αξιώματα του Αντιπροέδρου και του Ειδικού Γραμματέα, λόγω ευθείας παραβίασης του Καταστατικού της Ομοσπονδίας, του Εσωτερικού Κανονισμού Λειτουργίας και των Αρχών του Κώδικα δεοντολογίας της ΠΟΑΣΥ.
Να παραπέμψει το θέμα στο Διοικητικό Συμβούλιο, το οποίο ως ανώτατο Πειθαρχικό Όργανο της Ομοσπονδίας θα αποφασίσει, βάσει του Καταστατικού της, για επιβολή σε βάρος του περαιτέρω πειθαρχικής ποινής.
---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου