Δευτέρα 26 Αυγούστου 2019

MME - διάφορα, αλλά όχι αδιάφορα...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Μετακινήσεις στην ΕΡΤ
με... αυξημένους μισθούς!

Η αύξηση των αποδοχών των στελεχών και των δημοσιογράφων που θα συνεργαστούν με την ΕΡΤ είναι ένα από τα θέματα που εξετάζει η κυβέρνηση. Το επιχείρημά της είναι πως μόνο έτσι μπορεί να προσελκύσει τα στελέχη που επιθυμεί. Οι αστέρες και τα διοικητικά στελέχη που θα συνεργαστούν με τον φορέα, αν ισχύσει η άποψη αυτή, θα έχουν υψηλότερες απολαβές σε σχέση με την περίοδο του ΣΥΡΙΖΑ, κατά την οποία ασκήθηκε σκληρή κριτική στα πρόσωπα που λάμβαναν τις αμοιβές που όριζαν τα Μνημόνια.

Τριπλό ενδιαφέρον για τη Nova

Κρούσεις στη Nova (Forthnet) από έλληνες και ξένους επενδυτές με σκοπό την επένδυση στη συνδρομητική τηλεόραση. Η ανθεκτικότητα που επέδειξε η Nova σε όλες τις δυσκολίες, με τις τράπεζες να ασκούν ασφυκτικό έλεγχο σε κάθε κίνηση, έγινε αντιληπτή εντός και εκτός Ελλάδας. Η πολιτική περικοπών που έκανε στα συμβόλαια των αθλητικών διοργανώσεων και των ομάδων βοήθησε τη Forthnet να βελτιώσει την οικονομική της κατάσταση. Ο ΑΝΤ1 έχει δείξει ενδιαφέρον εδώ και ενάμιση χρόνο για να επενδύσει στην εταιρεία αλλά το τελευταίο διάστημα παρατηρείται έντονη κινητικότητα και από άλλους ενδιαφερόμενους από την Ελλάδα (Alter Ego) και το εξωτερικό. Αυτός ήταν και ο λόγος που επανήλθε και εκείνος στο τραπέζι των συζητήσεων.

Αυξάνει την τιμή της
η “Καθημερινή”
από 17 Σεπτεμβρίου

Αυξάνει την τιμή της η «Καθημερινή» στο καθημερινό φύλλο. Από την Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου η εφημερίδα θα πωλείται προς 1.20 ευρώ, εξαιτίας της ανατίμησης που έχει γίνει στο χαρτί το προηγούμενο διάστημα, όπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση. Η τιμή της εφημερίδας στην ημερήσια έκδοση (Τρίτη- Σάββατο) παρέμεινε για μεγάλο χρονικό διάστημα στο 1 ευρώ.

Μαζί Παραπολιτικά FM και “Ελληνοφρένεια”

Και επίσημα η “Ελληνοφρένεια” στα Παραπολιτικά FM. H εκπομπή θα μεταδίδεται από τον ραδιοφωνικό σταθμό κάθε μεσημέρι από Δευτέρα ως Παρασκευή (13.00-14.00) και είναι πολύ πιθανό από τα μέσα της σεζόν, να ακολουθήσει και τηλεοπτική εκπομπή από το One.

Πάρκο Κεραιών Υμηττού:
Θέλουν να πάρουν αποζημιώσεις για παροπλισμένο εξοπλισμό από την Περιφέρεια!

Να λάβουν αποζημιώσεις που δεν δικαιούνται θέλουν να διεκδικήσουν ιδιοκτήτες και τηλεοπτικών σταθμών από την πρόσφατη πυρκαγιά στον Υμηττό της 12ης Αυγούστου. Προσπαθούν να αποσπάσουν με συνοπτικές διαδικασίες τεράστιες αποζημιώσεις από την Περιφέρεια Αττικής έχοντας προσεγγίσει την Περιφερειάρχη Ρένα Δούρου, για εικονικές ζημιές σε παροπλισμένο εξοπλισμό. Ο εξοπλισμός αυτός ακόμα και αν υπήρχε θα έπρεπε να είχε απομακρυνθεί σύμφωνα με τις οδηγίες της ΕΕΤΤ, όπως για πχ για αναλογικούς τηλεοπτικούς πομπούς, η παροπλισμένους ραδιοφωνικούς πομπούς με λυχνίες.
Παράλληλα ενώ υπάρχουν τεράστιες ευθύνες για παραλήψεις και παρανομίες από τους ιδιοκτήτες που σχετίζονται με την ανάφλεξη των εγκαταστάσεων, για τις οποίες δεν έγινε έλεγχος ακόμη από την ΕΕΤΤ. Μάρτυρες των παραπάνω παρανομιών είναι οι ίδιοι οι τεχνικοί και οι φύλακες των ραδιοτηλεοπτικών εγκαταστάσεων οι οποίοι απορούν με το θράσος των παρανομούντων ιδιοκτητών.

Νέες μετακινήσεις προς το One Channel

Ανεβάζει στροφές το One, υπό τις συμβουλές του Σταμάτη Μαλέλη. Η πρώτη πρόταση, που έγινε δεκτή από την ιδιοκτησία του σταθμού, αφορούσε τη συνεργασία με τον Νίκο Ευαγγελάτο για ένα απογευματινό δίωρο μαγκαζίνο ο οποίος πριν λίγο καιρό συζητούσε με την νέα διοίκηση της ΕΡΤ. Επόμενος στόχος είναι δημοσιογράφος-παρουσιάστρια που εργαζόταν σε μεσαίου μεγέθους τηλεοπτικό σταθμό. Προς το παρόν, φαίνεται να έχει παγώσει η συνεργασία με τη Δώρα Αναγνωστοπούλου, η οποία παρουσίαζε το κεντρικό δελτίο της ΕΡΤ μέχρι πρότινος. Στο μεταξύ το One προχώρησε στην πρόσληψη της Ιζαμπέλας Σασλόγου, η οποία θα αναλάβει τη διεύθυνση προγράμματος.
---
Τυπολογίες
---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου