Τρίτη 13 Αυγούστου 2019

ΜΜΕ - διάφορα, αλλά όχι αδιάφορα...

*
Ανασυγκρότηση
***
*


Ο φιλάνθρωπος Θοδωρής (Κυριακού)...

...διαφημίζει την φιλανθρωπία του...
Μέχρι και ειδικό σποτάκι έκανε στο κανάλι του (ΑΝΤ-1) ο Θοδωρής Κυριακού για τα ελικόπτερα του ομίλου, που παραχώρησε στην Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, για την αντιμετώπιση των πυρκαγιών. Ταυτόχρονα εξέδωσε και σχετική ανακοίνωση.
Τι άλλο θα βρει πια προκειμένου να διαφημίσει και να κραυγάσει για την "κοινωνική προσφορά του ΑΝΤ-1";
Το είδε, μάλλον, σαν μια επικερδή διαφημιστική καμπάνια ενός τηλεοπτικού σόου...

Νέος γενικός διευθυντής στον ΕΔΟΕΑΠ

Ο Εμ. Κουτάλας, πρώην διοικητής στο Σισμανόγλειο νοσοκομείο, είναι σύμφωνα με πληροφορίες ο νέος γενικός διευθυντής στον ΕΔΟΕΑΠ. Για τη θέση είχε αναρτηθεί διαγωνισμός.

Βλέψεις για θεματική άδεια

από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο

Βλέψεις για θεματική άδεια τηλεοπτικού προγράμματος εθνικής εμβέλειας έχει ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος. Ο επιχειρηματίας ιδιοκτήτης του ομίλου DPG αναμένει τις αποφάσεις του ΕΣΡ για την έκδοση της επόμενης κατηγορίας τηλεοπτικών αδειών. Η Ραδιοτηλεοπτική Αρχή προανήγγειλε πως θα ασχοληθεί με τους περιφερειακούς σταθμούς, ένα σύνθετο και δύσκολο έργο, αφήνοντας για αργότερα την προκήρυξη των 3+1 θεματικών πανελλαδικών αδειών. Σημειώνεται πως έχει καταργηθεί η δυνατότητα έκδοσης θεματικών ειδησεογραφικών αδειών με πανελλαδική κάλυψη. Πάντως, ο Δ. Γιαννακόπουλος, σιγά, σιγά, στήνει το επόμενο βήμα, αναθέτοντας στην Αμαλία Κάντζου, η οποία αποχώρησε από το Open με συναινετικό, την παρουσίαση των δελτίων ειδήσεων των site του ομίλου DPG.

Μήνυση σε site
για τη δημοσίευση
ανακοίνωσης του ΚΚΕ

Την παρέμβαση της ΕΣΗΕΑ ζητάνε δημοσιογράφοι υπέρ της ιστοσελίδας Ionianet.gr εναντίον της οποίας υποβλήθηκε μήνυση επειδή δημοσίευσε ανακοίνωση πολιτικού κόμματος! Όπως αναφέρουν, ο διευθυντής της ιστοσελίδας κλήθηκε σε προανάκριση μετά από μήνυση που υπέβαλλαν γονείς μέλη Συλλόγου γονέων ενός δημοτικού σχολείου, με την κατηγορία ότι δημοσίευσε ανακοίνωση της κομματικής οργάνωσης του ΚΚΕ Καλογρέζας-Αλσούπολης για τη δράση των συγκεκριμένων γονέων στο Σύλλογο.

Στροφή Open

Στον ενημερωτικό τομέα με πρόγραμμα χαμηλότερου κόστους αναμένεται να κινηθεί την επόμενη τηλεοπτική σεζόν το Open επενδύοντας κυρίως στα πρόσωπα που βρίσκονται εντός του ομίλου. Στο πολιτικό επίπεδο επιχειρείται μια προσέγγιση με την κυβέρνηση με στόχο την αποκατάσταση των σχέσεων των δύο πλευρών.

Ο Τσιόδρας, 
διευθυντής
του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού

Με απόφαση του Κυριάκου Μητσοτάκη, Διευθυντής του Γραφείου Τύπου του Πρωθυπουργού αναλαμβάνει ο -"ποταμίσιος"- δημοσιογράφος Δημήτρης Τσιόδρας. Αναπληρωτές Διευθυντές του Γραφείου Τύπου του Πρωθυπουργού αναλαμβάνουν οι δημοσιογράφοι, Γιώργος Ευθυμίου και Αργύρης Παπαστάθης.
---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου