Σάββατο 3 Αυγούστου 2019

Εύστοχα...

*
Η επικαιρότητα


με την γραφίδα
του Δημήτρη Σούλτα
στο fb
@ Στο όχι και τόσο μακρινό μέλλον οι ειδήσεις θα αναφέρουν:"Ισχυρή σεισμική δόνηση 5,6 βαθμών της κλίμακας Μητσοτάκη σημειώθηκε..."
---
@ Μόλις διάβασα το άρθρο του Μαυρίδη στο liberal και τρέχω στο supermarket να αγοράσω δυο κιλά Γιάννα βαρελίσια...

"Ο Κυριάκος Μητσοτάκης απέδειξε ότι είναι πρωθυπουργός όλων των Ελλήνων. Διότι η Γιάννα δεν είναι "κόκκινη" ή "μπλε". Δεν είναι ΣΥΡΙΖΑ ή ΝΔ. Η Γιάννα είναι ένα εθνικό προϊόν και μάλιστα ΠΟΠ, προστατευόμενης ονομασίας προέλευσης, όπως η φέτα. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης απέδειξε ότι δεν κρατάει κακίες. Σήμερα η Γιάννα, αύριο ο Τσακαλώτος. Στο τέλος όλοι θα είναι με τον Κυριάκο..."
---

@ Ο υπουργός Μιχάλης, ο αδιάβαστος, είχε άλλη μια φαεινή ιδέα. Να βάλει μέσα στο μετρό πάνοπλους μαυροντυμένους αστυνομικούς για να αντιμετωπίσει τους πορτοφολάδες και τους τσαντάκηδες (ίσως και τα "αποβράσματα"). Η ακόμα φωτεινότερη ιδέα ήταν να τους ονομάσει "Μαύρους Πάνθηρες".Για τις ανάλογες μονάδες της Πυροσβεστικής που θα σχηματιστούν δεν έχει αποφασιστεί ακόμα αν θα ονομάζονται ¨Ερυθρές Ταξιαρχίες" ή "Φράξια- Κόκκινος Στρατός"
---
@ Κορυφαία μεταρρύθμιση αυτή που αποφάσισε η κυβέρνηση να καταργήσει τον "Ελληνικό Διαστημικό Οργανισμό" και να ιδρύσει στη θέση του το "Ελληνικό Κέντρο Διαστήματος". Βροχή φτάνουν τα συγχαρητήρια τηλεγραφήματα από τους εξωγήινους (Υμηττού και άλλων περιοχών του διαστήματος)
---

@ Νομίζω ότι πλέον το αυτονόητο σύνθημα για τους εορτασμούς του 2021 θα πρέπει να είναι το: "Ελλάδα για πάντα / με τσαρούχια Prada"
---
@ "Αποβράσματα", σύμφωνα με τους αφράτους γόνους πολιτικών οικογενειών, είναι αυτοί που δεν πληρώνουν εισιτήριο στο μετρό. Κάτι ξαδέλφια τους, πρώην υπουργοί Μεταφορών που κυκλοφορούσαν με πλαστές πινακίδες και πιστόλιαζαν τα τέλη κυκλοφορίας ήταν άριστοι που έκαναν και μια εφηβική τρέλα στα 60 τους.
---

Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου