Δευτέρα 5 Αυγούστου 2019

MME - διάφορα, αλλά όχι αδιάφορα...

*
Ανασυγκρότηση
***
*


Σχολιάστρια
η Έλλη Στάη
στο δελτίο του Open

Αναδιάταξη δυνάμεων στον ενημερωτικό τομέα του Open με σημείο αιχμής το δελτίο ειδήσεων. Η Νίκη Λυμπεράκη από τη νέα σεζόν αναλαμβάνει την παρουσίαση του κεντρικού δελτίου, στο οποίο θα συμμετέχει ως σχολιάστρια η Έλλη Στάη, η οποία θα διατηρήσει και την εβδομαδιαία της εκπομπή «Open Mind». Πρόκειται επί της ουσίας για το μοντέλο συνεργασίας του Νίκου Χατζηνικολάου με το Star. Ο δημοσιογράφος είχε τον ρόλο του σχολιαστή, με παρουσιάστρια τη Μάρα Ζαχαρέα, παρουσιάζοντας ταυτόχρονα και την εκπομπή «Στον Ενικό».

Σκέψεις
για ιντερνετική τηλεόραση
στο εγχείρημα του Flash

Συνεχίζεται η κινητικότητα γύρω από τον Flash και το flash.gr, όμως οι τελικές αποφάσεις θα ληφθούν τον Αύγουστο. Αν προχωρήσει το εγχείρημα, η ιστοσελίδα θα φιλοξενήσει και ιντερνετική τηλεόραση. 

Στην Αθήνα το Μακεδονία TV

Στην Αθήνα και συγκεκριμένα στις εγκαταστάσεις του ΑΝΤ1 μεταφέρθηκε η ροή προγράμματος του Μακεδονία TV. Η συστέγαση ιδιωτικών τηλεοπτικών σταθμών ξεκίνησε με τη συνεργασία του Star με τον Alpha.

Στο Open ο ΠΑΟΚ;

Ποια είναι τα επόμενα βήματα του ΠΑΟΚ και του Ιβάν Σαββίδη. Η συμφωνία με την ΕΡΤ, που ήταν της τάξης των 9 εκατ. ευρώ, είναι ένα γερό χαρτί. Η Nova έχει δικαίωμα πρώτης επιλογής επί της συμφωνίας, αλλά δύσκολα θα διαθέσει αυτό το ποσό. Η μόνη λύση που εξυπηρετεί τον ΠΑΟΚ τη συγκεκριμένη στιγμή, και όσον αφορά την υποχρέωση για το Financial Fair Play, είναι το χαρτί της συμφωνίας με την ΕΡΤ να χρησιμοποιηθεί και έναντι της UEFA, προκειμένου να εισπράξει το τίμημα αυτό από το Open, που ανήκει στον ίδιο τον επιχειρηματία.

Και ο ΠΑΟ και η Euroleague στη Nova

Τεράστια ανατροπή στη μάχη της συνδρομητικής τηλεόρασης. Η Nova, εκεί που ήταν στη γωνία, πιεζόμενη από τη συμφωνία της προηγούμενης κυβέρνησης, με τον ΠΑΟΚ και τον ΟΦΗ, πέτυχε μέσα σε μία βδομάδα να κερδίσει τον Παναθηναϊκό για τους αγώνες της Super League και να ανανεώσει τη συνεργασία της με τη Euroleague ως τη σεζόν 2022 – 2023. Πλέον διαπραγματεύεται με διαφορετικούς όρους το μέλλον της με τους ενδιαφερόμενους Blackstone και ΑΝΤ1 και ενώ η αγορά και η πλειονότητα των εφημερίδων είχε αλλεπάλληλες φορές «τελειώσει» την εταιρεία.

Το Δεύτερο Πρόγραμμα
μας παρουσιάζει, ολόκληρους,
«δίσκους που αγαπήσαμε»

Μερικά από τα κλασικά και αγαπημένα άλμπουμ της ελληνικής δισκογραφίας λοιπόν, κάθε απόγευμα στις 4, θα ακούγονται ολοκληρωμένα στο Δεύτερο Πρόγραμμα όλο τον μήνα Αύγουστο.
Μίκης Θεοδωράκης, Μάνος Χατζιδάκις, Γιάννης Μαρκόπουλος, Σταύρος Ξαρχάκος, Δήμος Μούτσης αλλά και Διονύσης Σαββόπουλος, Θάνος Μικρούτσικος, Λουκιανός Κηλαηδόνης, μέχρι Αδελφοί Κατσιμίχα, Νικόλας Ασιμος, POLL, Τρύπες, Αλκίνοος Ιωαννίδης και Θανάσης Παπακωνσταντίνου, είναι μεταξύ άλλων μερικοί από τους καλλιτέχνες, τα έργα των οποίων θα ακουστούν.
---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου