Σάββατο 31 Δεκεμβρίου 2016

... εγκαταλείπουν τα μεγαλοστελέχη τον μισοβυθισμένο ΔΟΛ ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*
Οι γνωρίζοντες τις υπόγειες διαδρομές του χρήματος

Βόμβα στον ΔΟΛ: Τον εγκαταλείπουν
πλέον και διοικητικά μεγαλοστελέχη!!!



Λίγο πριν το τέλος του χρόνου και ενώ οι εργαζόμενοι παραμένουν απλήρωτοι εδώ και μήνες, το κουφάρι του ΔΟΛ φαίνεται ότι αποφάσισαν να εγκαταλείψουν σημαντικά στελέχη των διοικητικών και οικονομικών υπηρεσιών, ίσως φοβούμενοι και ενδεχόμενες ποινικές ευθύνες.

Ενδεχόμενα να γνωρίζουν πολλά για τις υπόγειες διαδρομές του χρήματος στον όμιλο και τις τσέπες στις οποίες κατέληγε - και όχι, βέβαια, στη μισθοδοσία των εργαζόμενων!!!

Σήμερα το μεσημέρι, σύμφωνα με απόλυτα έγκυρες πληροφορίες μας, παραιτήθηκε ο οικονομικός Διευθυντής του ομίλου επιχειρήσεων της Α.Ε. ΔΟΛ, Νίκος Αναστασόπουλος και μάλιστα, πάντα σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, χωρίς αποζημίωση!!!

Ας σημειωθεί ότι η αποχώρηση του προηγούμενου οικονομικού διευθυντή, Νίκου Πεφάνη, ο οποίος μετακινήθηκε στο MEGA, συνοδεύτηκε, παρά την τραγική οικονομική κατάσταση, από αποζημίωση 400.000 ευρώ (μην ρωτήσετε ποιος ήταν ο μισθός του, υπολογίστε τον!!!).

Τις επόμενες ημέρες αναμένονται και άλλες αποχωρήσεις. Ήδη, όπως πληροφορούμαστε, την Δευτέρα πρόκειται να παραιτηθεί και ο Διευθυντής του λογιστηρίου, Θόδωρος Ντόλος.

Το καράβι εγκαταλείπει, όπως μαθαίνουμε, και o συνταξιούχος, πρώην μεγαλοσυνδικαλιστής της ΕΠΗΕΑ και φίλος του Ψυχάρη, Παναγιώτης Χρυσικάκης, ο οποίος παρά την συνταξιοδότησή του, εδώ και χρόνια, παρέμεινε «εργαζόμενος».

Στους διαδρόμους του ΔΟΛ μιλάνε και για άλλες τεράστιες αποζημιώσεις που δόθηκαν σε άτομα του περιβάλλοντος Ψυχάρη που έφυγαν ή δήθεν βγήκαν στη σύνταξη αλλά παρέμειναν εργαζόμενοι, πάντα με υψηλές αποζημιώσεις.

Την ιδία στιγμή εργαζόμενοι του πάλαι ποτέ κραταιού συγκροτήματος μας μίλησαν κλαίγοντας για τα Χριστούγεννα που… δεν έκαναν γιατί δεν πληρώθηκαν ενώ τους οφείλονται σχεδόν πέντε μηνιάτικα. Το μόνο που εισέπραξαν είναι το δώρο. Κι αυτό, με το ζόρι καθώς η ΕΣΗΕΑ είχε αποφασίσει να προσφύγει στη διαδικασία του αυτόφωρου και το ποινικό μέρος μιας τέτοιας διαδικασίας δύσκολα μπορεί να το αγνοήσει ένας επιχειρηματίας.
---
---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

1 σχόλιο:

  1. Εχει φαγωθεί ΚΑΙ πολύ αγγελιόσημο από τον ΔΟΛ. Δεν είναι ΜΟΝΟ τα θαλασσοδάνεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή