Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2016

... ο ΔΟΛ και η πρόταση του Παύλου Τσίμα ...

*
Πιτσιρίκος
***
*

Εισφορά ΔΟΛ βάζει η κυβέρνηση

Εισφορά ΔΟΛ αποφάσισε να επιβάλει η κυβέρνηση, μετά από την πρόταση του καλού δημοσιογράφου Παύλου Τσίμα να ενισχύσει η κυβέρνηση τα ΝΕΑ, το Βήμα και άλλες εφημερίδες που έχουν βαρέσει κανόνι.

Αρχικά, υπήρχε η σκέψη να δοθεί στον Σταύρο Ψυχάρη το επίδομα που θα πάρουν οι χαμηλοσυνταξιούχοι, ενώ υπήρχαν και πολλοί χαμηλοσυνταξιούχοι που έλεγαν «Αφήστε μας εμάς να πεθάνουμε και κοιτάξτε να σώσετε τον Ψυχάρη, για να σωθεί η πατρίδα».

Η εισφορά ΔΟΛ θα είναι υποχρεωτική σε όλους τους Έλληνες, ώστε να διασωθούν οι ιστορικές εφημερίδες Τα Νέα και Βήμα, που έχουν τον αδιάβαστο.

Παράλληλα, θα είναι υποχρεωτικό το να αγοράζεις τα Νέα και το Βήμα, ώστε να ορθοποδήσει οικονομικά ο Σταύρος Ψυχάρης και να μπορεί να εκβιάζει και πάλι τον πρωθυπουργό της χώρας, όπως έκανε ο Ψυχάρης με τον Αλέξη Τσίπρα.

Είναι σωστή η εισφορά ΔΟΛ, ώστε να συνεχίσουν να κυκλοφορούν το Βήμα και τα Νέα, αφού, επί δεκαετίες, από αυτές τις εφημερίδες μαθαίνουμε την γραμμή της εκάστοτε κυβέρνησης.

Είναι πάρα πολλά τα χρόνια που τα Νέα και το Βήμα δεν διαβάζονται με τίποτα αλλά πολλοί τα αγόραζαν, για να μαθαίνουν ποια είναι η γραμμή της κυβέρνησης.

Βέβαια, τώρα που η Ελλάδα είναι χρεοκοπημένη για πάντα και η γραμμή της εκάστοτε διακοσμητικής κυβέρνησης βγαίνει από τις Βρυξέλλες και το Βερολίνο, γιατί να κυκλοφορούν τα Νέα και το Βήμα;

Από την άλλη, δεν ξέρω αν ο Παύλος Τσίμας έχει αποπληρώσει ακόμα το στεγαστικό του δάνειο, οπότε πρέπει να πληρώνουμε όλοι εισφορά ΔΟΛ, για να μην μείνει άστεγος ο Παύλος που μάλλον είναι φτωχαδάκι.

Πάντως, δεν πρέπει να υπάρχουν μεγαλύτερα χάπατα από τους Έλληνες.

Οι ίδιοι τηλεδημοσιογράφοι που μας ενημέρωναν για τις επιτυχίες των κυβερνήσεων Σημίτη και Καραμανλή, συνεχίζουν σήμερα, εφτά χρόνια μετά την χρεοκοπία της χώρας, να το παίζουν διαμορφωτές της κοινής γνώμης.

Χάπατα ολκής.

(Από τον Απρίλιο του 2010, γράφω συνέχεια «Μην αγοράζετε τις εφημερίδες τους». Τον Μάιο του 2013, έγραψα «Μην αγοράζετε τα Νέα και το Βήμα». Guess what. Όσο για τον δημοσιογράφο του ΔΟΛ που μου ζήτησε στήριξη μέσω του μπλογκ μου, να του θυμίσω πως πριν από τριάμισι χρόνια μου μίλησε για «χυδαίους» και «σιχαμένους» συναδέλφους του. Ε, εγώ δεν μπορώ να στηρίζω χυδαίους και σιχαμένους. Θα επανέλθω. Έχω υπομονή.)

---
---
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου