Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2016

... ΜΜΕ - τα λεφτά είναι "παρκαρισμένα" έξω ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*


**Η “Καθημερινή” είναι η μοναδική εφημερίδα που έχει αντέξει, μέσα από περικοπές και απολύσεις, την 7ετία του Μνημονίου.

@ Στην Κυριακάτικη έκδοση έχει πλήρες πακέτο προσφορών και δύο ένθετα, το οικονομικό και το πολιτιστικό και περιοδικά που αγιογραφούν κατά περίσταση Κυριάκο Μητσοτάκη και Κώστα Μπακογιάννη.

@ Η επένδυση στα “ξύλινα τείχη” (πλοία) που εμπνεύστηκε ο Αριστείδης Αλαφούζος και πολεμήθηκε από τους πολιτικούς που φιλοξενούνται στις σελίδες της, κράτησε όρθια την εκδοτική επιχείρηση, εν αντιθέσει με όλους του άλλους που είτε βούλιαξαν, είτε παλεύουν για να αποδράσουν.

@ Στο μεταξύ την αναγκαιότητα του τόπου να κυβερνηθεί ο τόπος από έναν Μητσοτάκη, εδώ καιρό αναγνώρισε ένα ακόμη συγκρότημα, μετά από ένα γρήγορο πέρασμα από τον Αλέξη Τσίπρα.

@ Θα τελειώσουν και οι Χριστουγεννιάτικες διακοπές και θα αναγκαστούν ορισμένοι εκ των ιδιοκτητών να επιστρέψουν πίσω από το Γκστααντ και το Λονδίνο στην πεζή πραγματικότητα της χώρας, δήθεν πως σώζουν τις επιχειρήσεις τους, ενώ τα χρήματα είναι σταθμευμένα στο εξωτερικό.

@ Για να δούμε και αν ο κύριος Πρόεδρος θα τηρήσει τη δέσμευσή του…

---
---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου