Σάββατο 24 Δεκεμβρίου 2016

Συζυγική στήριξη στον οικονομικό στραγγαλισμό του ΔΟΛ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Στο ίδιο μήκος κύματος
με τον σύζυγό της
η αντιπρόεδρος του ΔΟΛ


Σκληρή γραμμή και κυρίως να μην χρηματοδοτήσει ούτε με ένα ευρώ τον οργανισμό υπό τις συνθήκες που επιχειρούν να επιβάλλουν οι τράπεζες με την ενθάρρυνση της κυβέρνησης

Περίπου αυτή φέρεται να είναι η άποψη -σύμφωνα με ορισμένες πηγές- της συζύγου του Σταύρου Ψυχάρη, Χριστίνας Τσούτσουρα - Ψυχάρη που διατηρεί θέση αντιπροέδρου στο ΔΣ του ΔΟΛ.

Η αντιπρόεδρος του Οργανισμού, που έχει και ενεργό δημοσιογραφικό ρόλο στα επιστημονικά ένθετα του Κυριακάτικου Βήματος,  λέγεται ότι βρίσκεται στο ίδιο μήκος κύματος με τον σύζυγό της, συμφωνεί και στηρίζει τις αποφάσεις του, θεωρώντας ότι τα οικονομικά προβλήματα του συγκροτήματος επιτάθηκαν την τελευταία διετία λόγω της στοχοποίησης από την κυβέρνηση και των επιθέσεων που δέχονται σε όλα τα μέτωπα (δικαστικά, τραπεζικά κ.ά).
---
---
*

1 σχόλιο:

  1. Να μας πει η κυρία του κυρίου για το ποσόν της αποζημίωσης που έλαβε, όταν οι εργαζόμενοι παραμένουν για μήνες απλήρωτοι. Να μας πει, πώς τα κατάφερε και το ΕΤΑΠ-ΜΜΕ της έβγαλε τη σύνταξή της σε είκοσι μέρες, όταν οι κοινοί θνητοί κάνουν χρόνια για να πάρουν τη σύνταξή τους. Να μας πει για τον αντιπρόεδρο του Ταμείου, ο οποίος ψήφισε να μην δοθεί Επίδομα Επίσχεσης σε εργαζόμενο του ΔΟΛ, έχοντας προηγηθεί, εν καιρώ απολύσεων, η πρόσληψη του υιού του Αντιπροέδρου στον οργανισμό. Να μας εξηγήσει, τέλος, γιατί ο ΔΟΛ δικαιούται να μην αποπληρώνει τα δάνειά του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή