Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2016

... Π. Καψής - Γ. Παπαχρήστος σε κοινές ΔΟΛιχοδρομίες ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*
Ηρακλείς του στέμματος

Παντελής Καψής: «Η μόνη λύση για να συνεχίσουν να εκδίδονται ΤΑ ΝΕΑ και το ΒΗΜΑ φαίνεται πια ότι είναι η εκκαθάριση εν λειτουργία.
Αυτό εκτός των άλλων συμφέρει και τις τράπεζες γιατί δεν απαξιώνεται η περιουσία και βέβαια προστατεύει στοιχειωδώς τους εργαζόμενους. Φαντάζομαι ότι αν ήταν μια οποιασδήποτε άλλη επιχείρηση που απασχολούσε 700 εργαζόμενους κάτι τέτοιο θα είχε ήδη γίνει. Τώρα στέκεται εμπόδιο η ατολμία των τραπεζών και η εχθρότητα της κυβέρνησης. Αν υπάρχει ΕΣΗΕΑ οφείλει να το διεκδικήσει και το ίδιο πρέπει να κάνουν τα κόμματα της αντιπολίτευση. Γιατί βέβαια πρόκειται για ζήτημα δημοκρατίας που μας αφορά όλους».
---
Γιώργος Παπαχρήστος: 
"... Εντάξει το έχουμε καταλάβει ότι η κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ κάνει ό,τι μπορεί να υλοποιήσει στον Τύπο, το βασικό σχέδιο που επιγράφεται “όποιος δεν είναι μαζί μας, είναι εναντίον μας και πρέπει να καταστραφεί”, αλλά είναι ανάγκη να εκτίθενται έτσι;
Αναφέρομαι ειδικότερα στην περίπτωση ενός κυρίου στην ΕΘΝΙΚΗ, ο οποίος “μπλόκαρε” την πληρωμή πάνω από 600 απλήρωτων επί μήνες εργαζομένων ενός 15ημέρου, την περασμένη Παρασκευή. Ο κύριος αυτός, γνωστός στους εντός των τειχών, ως άνθρωπος του αντιπροέδρου Δραγασάκη, δημιούργησε πολλά ερωτηματικά με την στάση του. Αν έπραξε δηλαδή όσα έπραξε οικεία βουλήσει ή αν αυτό που έπραξε (να μπλοκάρει την πληρωμή) θεωρούσε ότι εναρμονιζόταν με τον (προαναφερόμενο) κυβερνητικό σχεδιασμό. Σε κάθε περίπτωση κανείς δεν μπορεί να περιμένει απαντήσεις από έναν γραφειοκράτη. Απαντήσεις οφείλονται και θα πρέπει να δοθούν από τους πολιτικούς που σχεδίασαν, έστησαν και αποπειράθηκαν να υλοποιήσουν το κλείσιμο της ιστορίας του ελληνικού Τύπου" (...)
---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου