Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2016

... ΜΜΕ - όταν σταμάτησαν τα δάνεια, έσκασε η φούσκα ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Οι δεσμευμένοι λογαριασμοί
και ο καναλάρχης
που έβαλε δόσεις σε ΔΕΗ και ΕΥΔΑΠ

Εκτός του ότι είναι μια πρώτης τάξεως δικαιολογία, έχει γίνει πλέον της μόδας οι δεσμευμένοι λογαριασμοί στα μεγάλα και μικρά συγκροτήματα του Τύπου που συνήθως προορίζονται για τη μισθοδοσία των εργαζομένων! Το ακούμε επτά μήνες για την περίπτωση των εργαζομένων του MEGA, το αντιμετωπίζουν στον ΔΟΛ, εσχάτως και στην ΠΗΓΑΣΟΣ… αλλά και σε άλλα «μαγαζιά»!

Τώρα πώς γίνεται κάθε φορά οι τράπεζες να δεσμεύουν τους λογαριασμούς που προορίζονται για τη μισθοδοσία των εργαζομένων και όχι τους άλλους που είναι για τα έξοδα και τις διακοπές… παραμένει απορία! Επειδή όμως υπάρχουν απαντήσεις γύρω από αυτό το θέμα, χωρίς απαραίτητα να κρύβεται κάτι μεμπτό… Το συμπέρασμα είναι τελικά ότι όλοι αυτοί οι μεγάλοι και τρανοί εκδότες, αλλά και οι επιχειρηματίες… ήταν μεγάλοι και τρανοί όσο υπήρχαν δάνεια! Μετά καπούτ! Φωτιά και μπούρμπερη!

Διότι αν αποδεικνύει κάτι όλη αυτή η ιστορία με τους δεσμευμένους λογαριασμούς είναι ότι κανείς τους δεν πλήρωνε τίποτα! Έκαναν τους κήνσορες, τους τυπικούς και τους οικογενειάρχες και το φέσι πήγαινε σύννεφο! Δεν πλήρωναν τίποτα… ούτε δόσεις, ούτε ρυθμίσεις, ούτε φόρους…ΤΙ-ΠΟ-ΤΑ!

Βεβαίως κορυφαίο παράδειγμα στην κατηγορία είναι γνωστός καναλάρχης (έλληνας για να μην πάει το μυαλό σας σε τίποτα αλλοδαπά ΑΦΜ), που όχι δεν πλήρωνε τις βασικές υποχρεώσεις του ως επιχειρηματίας, αλλά η επιχείρησή του δεν πλήρωνε ούτε καν ΔΕΗ και ΕΥΔΑΠ! Για αυτό αναγκάστηκε να κάνει χρήση των ευεργετημάτων με τις πολλαπλές δόσεις… τις λεγόμενες ρυθμίσεις οφειλών που διαφήμιζαν πρόσφατα και οι δυο ΔΕΚΟ!
---
---
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου