Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2016

... ΜΜΕ - διάφορα, αλλά όχι αδιάφορα - 30/12 ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Χρειάζεται 25 εκατ. ευρώ ο ΔΟΛ!

Συνάντηση για την κατάσταση στο ΔΟΛ με τραπεζίτες και κυβερνητικά στελέχη. Ο οργανισμός όπως διαπιστώθηκε, αν εξαιρεθεί το ενδεχόμενο να καταβληθεί η δόση των 10 εκατ. ευρώ απο το Σ. Ψυχαρη, μπορεί να διασωθεί μόνο με επενδυτή. Οι άμεσες ανάγκες του ΔΟΛ σε κεφαλαια ανέρχονται σε 25 εκατ. ευρώ, ώστε να μην καταρρεύσει ο οργανισμός. Σε διαφορετική περίπτωση θα ανοίξει ο δρόμος για να βρεθεί ο ΔΟΛ σε καθεστώς ειδικής εκκαθάρισης εν λειτουργία.
---
Ο Χατζηνικολάου ενημερώνει

Μαρινάκη πριν την οριστική του απόφαση

Το δέσιμο και η φιλία ανάμεσα στον Νίκο Χατζηνικολάου και τον Βαγγέλη Μαρινάκη… είναι τόσο ισχυρή – υποστηρίζουν πηγές από το περιβάλλον του δημοσιογράφου, που θεωρούν αυτονόητο τη συζήτηση μεταξύ των δυο ανδρών… πριν ο εκδότης της «Real News» αποφασίσει ποια θα είναι η επόμενη τηλεοπτική του στέγη.

Ο Νίκος Χατζηνικολάου αναφέρουν οι ίδιες πηγές λόγω της στενής προσωπικής του σχέσης με τον πρόεδρο του Ολυμπιακού, αλλά και επειδή έχει προ υπάρξει η συζήτηση για την ένταξη του δημοσιογράφου στο κανάλι ΟΝΕ που λόγω της γνωστής απόφασης του ΕΣΡ δεν θα εκπέμψει μέχρι να προκηρυχθεί διαγωνισμός… θα ενημερώσει για τις προθέσεις του και θα συζητήσει με τον Βαγγέλη Μαρινάκη για την τελική του απόφαση να μετακινηθεί στον ΑΝΤ1 που είναι και το πιθανότερο σενάριο.
---
Στο ΣτΕ για το ανταποδοτικό τέλος

Την 1η Φεβρουαρίου 2017 συζητείται στο ΣτΕ η προσφυγή της ΕΡΤ εναντίον της απόφασης της κυβέρνησης Σαμαρά – Βενιζέλου για τη μετατροπή μέρους του ανταποδοτικού τέλους σε φόρο. Με την ίδρυση της ΝΕΡΙΤ, περίπου το μισό από το ανταποδοτικό πηγαίνει απευθείας από τους λογαριασμούς της σημερινής ΕΡΤ στην κεντρική κυβέρνηση για τη δημιουργία πλεονασμάτων.
---
Παππάς: Θα επιστραφούν τα χρήματα

της πρώτης δόσης στους 4 καναλάρχες

«Θα επιστραφούν τα χρήματα που έχουν καταβληθεί ως πρώτη δόση για τις άδειες μετά τη δημοσίευση της απόφασης του ΣτΕ», δήλωσε από την Πάτρα ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Νίκος Παππάς.

Διαβεβαίωσε μάλιστα ότι «θα ληφθούν όλες οι κατάλληλες νομικές ενέργειες για να γίνει αυτό».

Περισσότερα στο http://www.real.gr/
---
Κολυδάς, οδεύει προς την ΕΡΤ;..

Βγήκε στην «Αίθουσα Σύνταξης» κι έμεινε και για το δελτίο.

Ο Θοδωρής Κολυδάς με το δικό του παραστατικό τρόπο, απλά και κατανοητά, μίλησε για την εξέλιξη του καιρού τις επόμενες ώρες και ημέρες, χωρίς τις βαρύγδουπες δηλώσεις περί ιστορικού χιονιά.

Η ΕΡΤ σε συνεχή ροή και με συνδέσεις σ’ όλη την χώρα, μεταδίδει όλες τις εξελίξεις από την επέλαση του χρονιά, λίγο πριν την πρωτοχρονιά…

---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου