Σάββατο 24 Δεκεμβρίου 2016

... η Ελ. Σπανοπούλου απαντά στον Λ. Παπαξενάκη ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*
Δημοσιογραφία σημαίνει υπογράφω
και αποδεικνύω με στοιχεία όσα λέω

Η ανάρτησή του με ερώτημα για κάποιον, όποιον που δουλεύει ενώ ασφαλίζεται στον ΕΔΟΕΑΠ ως άνεργος (και ξέρετε ότι δεν είναι ένας...) έχει αξία μόνο αν καταγράψει το όνομα.

Ενυπόγραφα προσβάλει και διασύρει ως διεφθαρμένη (!) την πρώην διοίκηση χωρίς ονόματα και στοιχεία ως συνήθως.

Το θέμα δεν είναι ανάμεσα στον Παπαξενάκη και μένα αλλά στην ΜΗ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ του ΜΗΤΡΏΟΥ της ΕΣΗΕΑ. Όπως γράφω, στην απογραφή το 2012 και ο ίδιος καταγράφηκε ως άνεργος όπως και εκατοντάδες άλλοι συνάδελφοι. Τότε φώναζε πάλι γιατί κλείσαμε μερίδες όσων αποδείχθηκε ότι εργάζονταν.

Η ανάρτηση έχει εμπάθεια και λάθη άγνοιας.

Τα μέλη της διοίκησης φυσικά και γνωρίζουν ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα αφού οι ασθενείς ασφαλισμένοι υποβάλουν αιτήματα για κάθε λογής θεραπείες τους. Όσο Υπηρέτησα τον ΕΔΟΕΑΠ ποτέ δεν υπήρξε τέτοιο θέμα όχι μόνο από μένα αλλά και από άλλα μέλη των διοίκησεων. Δυστυχώς στις θέσεις αυτές φορτώνεις την ζωή και την ψυχή σου εκτός από τις ευθύνες και με αδόκητη γνώση για τον πόνο κάθε οικογένειας κάθε ασφαλισμενου κάθε γέροντα και κάθε παιδιού. Οι ίδιοι οι ασφαλισμένοι καταθέτουν τα σοβαρότατο προβλήματα υγείας τους ζητώντας τη συμπαρασταση του Ταμείου. Εκείνος το ξέρει αυτό.

Ειλικρινά δεν γνωρίζω για ποια δημοσιοποίηση και ποιών προσωπικών του δεδομένων εννοεί. Το έχει ξαναπεί σε ΓΣ και του απάντησα ότι δεν με αφορά.

Μέρα που είναι νομίζω ότι αξίζει να πει κανείς στον Λάμπρο ότι είναι καλύτερα να φροντίζει την υγεία του Και να μη ψάχνει να βρει εχθρούς εκεί που δεν υπάρχουν.

Καλά κι ανθρώπινα Χριστούγεννα για όλους !

Ελένη Σπανοπούλου
---
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου