Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2016

... ΔΟΛ - ο "ανίκητος Σταύρος" και οι κονδυλοφόροι ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Όχι άλλα αποζημιωμένα δάκρυα για τον ΔΟΛ


Εχει ενδιαφέρον ότι τις τελευταίες μέρες προβεβλημένα στελέχη του ΔΟΛ που εγκατέλειψαν έγκαιρα το σκάφος λαμβάνοντας παχυλές αποζημιώσεις και εργαζόμενοι πλέον σε ανταγωνιστικά μέσα κάνουν αναλύσεις και δίνουν συμβουλές για το τι πρέπει να γίνει στο συγκρότημα. Υπάρχουν κάποιοι που αποθεώνουν τον Ψυχάρη σήμερα, αλλά όταν ήταν εκλεκτά στελέχη του συγκροτήματος και μάλιστα σε καλές μέρες όταν νεόκοποι εκδότες τους κούνησαν το τσεκ των επιταγών τους έφυγαν τρέχοντας από τον κατά δήλωση τους «ανίκητο Σταύρο», όταν ξέμειναν από δουλειά επέστρεψαν και όταν είδαν τι συμβαίνει ξαναέφυγαν τρέχοντας.

Υπάρχουν επίσης διάφοροι που καθημερινά κάνουν αναρτήσεις για την κατάσταση στον ΔΟΛ γράφοντας με τρόπο που για όποιον δεν ξέρει θα νομίζει ότι ήταν εργαζόμενοι στο συγκρότημα ενώ στην πραγματικότητα η μόνη τους σχέση ήταν να στέλνουν κανά άρθρο γνώμης από το σπίτι τους μια φορά την εβδομάδα παλιότερα με Fax και τώρα με mail και τα τελευταία χρόνια που στον Οργανισμό γινόταν το έλα να δεις δεν έκαναν ούτε μισό σχόλιο για όσα συνέβαιναν.

Αυτά τα άτομα δηλώνουν ότι είναι και αυτοί σαν όλους τους άλλους εργαζομένους αλλά κανείς δεν τους είδε να παρεμβαίνουν με το δημόσιο λόγο τους στα όσα συνέβαιναν στον ΔΟΛ. Επικαλούνται τώρα την ιστορία και τις αξίες του ΔΟΛ αλλά τα τελευταία χρόνια έγραφαν περί ανέμων και υδάτων και δεν τους ενόχλησε που δίπλα στα κείμενα τους υπήρχαν κείμενα που ντρόπιαζαν την ιστορία και τις αξίες του ΔΟΛ και σε δημοσιογραφικό αλλά και πολιτικό επίπεδο. Δεν τους είδε κανείς όλους αυτούς να εκδηλώνουν τις απόψεις και την αγωνία τους σε κάποια από τις δεκάδες συνελεύσεις που έγιναν αυτά τα 7 χρόνια στον ΔΟΛ.

Θα μπορούσε κάποιος κακεντρεχής να πει ότι ίσως τώρα κάποιοι από αυτούς να ανακάλυψαν ότι υπάρχει πρόβλημα διαπιστώνοντας στην τράπεζα ότι δεν έχουν πιστωθεί στους λογαριασμούς τους οι αμοιβές της συνεργασίας τους.
---
---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου