Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2016

... χωρίς δώρο οι εργαζόμενοι του MEGA ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*
Η μόνη βεβαιότητα
είναι η αβεβαιότητα



Ή θα είναι θεματικό το μέλλον του καναλιού ή δεν θα υπάρχει

Είναι σχεδόν βέβαιο αυτή την ώρα πια ότι δεν θα καταβληθεί στους εργαζόμενους του MEGA το δώρο των Χριστουγέννων. Στη πραγματικότητα από τις προηγούμενες ημέρες ήταν ξεκάθαρο, αφού η έγκριση των τραπεζών για εκταμίευση περίπου 2 εκ ευρώ δεν είναι αρκετή για να φθάσουν τα χρήματα στους λογαριασμούς των εργαζομένων… Ενα πολύπλοκο σύστημα, σε συνδυασμό με την αδυναμία να εισπραχθούν τόσο γρήγορα αυτού του ύψους τα τιμολόγια, εμποδίζουν τους εργαζόμενους και τις οικογένειες τους να πάρουν το δώρο τους.

Την ίδια ώρα διαψεύδονται οι φήμες για κινήσεις των μετόχων του καναλιού, σχετικά με αγοραπωλησίες και μεταβιβάσεις, διότι όλα είναι δεσμευμένα… Και δυστυχώς η μόνη βεβαιότητα για το μέλλον του σταθμού είναι η αβεβαιότητα! Κι αυτό διότι πέρα από την επιθυμία της πλευράς Μπόμπολα να γίνει κάτι… δεν συμβαίνει τίποτα! Αφού ούτε πρόταση έχει καταθέσει ο μέτοχος ούτε πολύ περισσότερο κάποιο αξιόπιστο business plan.

Η δε χρήση των ονομάτων Μάρη και Φιλιππόπουλου από το μιντιακό ρεπορτάζ τείνει να γίνει ανέκδοτο στους κύκλους των μετόχων! Στους οποίους έχει ακουστεί ότι ο μόνος τρόπος να υπάρξει MEGA στο μέλλον… είναι υπό τη μορφή θεματικού καναλιού… με ένα βιώσιμο business plan που θα έχουν εγκρίνει οι τράπεζες. Προς το παρόν όμως δεν υπάρχει τίποτα από όλα αυτά, πέρα από απλήρωτους εργαζόμενους!

---
---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου