Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2016

... υπόθεση "ΕΞΠΡΕΣ - Καλοφωλιάς" - υπερπροστασία ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Σε αναβολή η υπόθεση Καλοφωλιά
στη Γνωμοδοτική Επιτροπή
του υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης


Λάθος ή το μακρύ χέρι της διαπλοκής;

Αναβλήθηκε, την Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου, η συζήτηση στη Γνωμοδοτική Επιτροπή του υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης για την επιβολή κυρώσεων στην εταιρεία Καλοφωλιά για την μη τήρηση των όρων της επιδότησης ύψους 7.100.000 ευρώ.

Η αιτιολογία ήταν ότι δεν είχε κληθεί ο σύνδικος της πτώχευσης, γι’ αυτό θα επαναληφθεί η συνεδρίαση αφού γίνει η ανάλογη κλίση. Τα ερωτηματικά όμως δυστυχώς είναι πολλά.

Ενδεικτικά:
  • Είναι ή δεν είναι υποχρεωτική η παρουσία των εμπλεκομένων πλευρών στη συνεδρίαση; 
  • Αν κάποιος από τους ενδιαφερόμενους δεν προσέλθει, δεν θα οριστικοποιηθεί η απόφαση του υπουργού κ. Σταθάκη;
Ο κ. Μηταράκης, ως αρμόδιος υφυπουργός τον Μάρτιο του 2014, έχει διατάξει έλεγχο για την ορθή εφαρμογή του προγράμματος επιδότησης της εταιρίας, ύστερα από πάρα πολλές καταγγελίες σε φορείς, αλλά και από βουλευτές. Ο έλεγχος από το υπουργείο ξεκίνησε μετά από ένα χρόνο.

Ο υπουργός κ. Σταθάκης αποφάσισε την ανάκληση της επένδυσης του Καλοφωλιά από τις 15-12-2015. Από τότε οι Επαγγελματικές Ενώσεις και οι εργαζόμενοι αναμένουν την συνεδρίαση της γνωμοδοτικής επιτροπής…

Υ.Γ.: Eλπίζουμε να μην παίζει ρόλο το γεγονός ότι η εφημερίδα ΕΞΠΡΕΣ είχε την αποκλειστικότητα δημοσίευσης υλικού του ινστιτούτου LEVY...
---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

1 σχόλιο:

  1. Τα κράτος έχει συνέχεια. Τί δεν καταλαβαίνετε βρε αγράμματοι μουτζούρηδες;
    Ο ΜΟΥΤΖΟΥΡΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή