Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2016

... ΑΝΤ1 - ο "υπουργός", ο υιός και η "φίρμα" ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Οπισθοδρομική κομπανία…



Ο «υπουργός», ο υιός (που τσαλάκωσε το ενημερωτικό προφίλ του πατρός του) και η «φίρμα»…

Ο υιός Θοδωρής είχε πάντα το νου του στο lifestyle και τα τοιαύτα (αντίθετα με τον πατέρα του, Μίνωα, που κυρίως τον ενδιέφερε η ενημέρωση και για ένα μεγάλο διάστημα τα είχε καταφέρει πολύ καλά). Πολλοί έλεγαν πως είχε μια απέχθεια στο ενημερωτικό κομμάτι του σταθμού, γι’ αυτό και μόλις ανέλαβε, κατάφερε, με αδέξιες κινήσεις και λάθος επιλογές να καταβαραθρώσει το κανάλι, στον τομέα της ενημέρωσης και να το φτάσει στη σημερινή ανυποληψία των μονοψήφιων αριθμών στις τηλεθεάσεις.

Και ξαφνικά, ξύπνησε. Προσέλαβε έναν πρώην διευθυντή του καναλιού και πρώην υπουργό της κυβέρνησης Σαμαρά, τον Ιωάννη Μιχελάκη, τον καθ’ ημάς Μιχελάκα και ταυτόχρονα δείχνει να έχει συμφωνήσει με μια περιφερόμενη – αυτόν τον καιρό – φίρμα της ενημέρωσης, τον Ν. Χατζηνικολάου.

Ο Κυριακού ξαναζεσταίνει κρύο φαγητό. Που συνήθως, δεν τρώγεται
---
---
*

1 σχόλιο:

  1. O κύριος 3000-5000 ευρώ η επερώτηση στη Βουλή (από σχετικά δημοσιεύματα του συν. Βαξεβάνη). Ο αφεντικός. Και η φίρμα, η οποία φίρμα αφού υποβάλλει μια ερώτηση η οποία πιάνει μία έως δύο σελίδες, συνήθως καταλήγει: "θέλω να πω δηλαδή". Προσπαθεί να εξηγήσει, στον εαυτό του, την ερώτηση που υπέβαλε ή να δώσει στον ερωτώμενο την απάντηση που περιμένει. Για να θυμηθούμε και το αμίμητο-πολλές φορές ειπωμένο: "Ο σωρός της Μελίνας Μερκούρη". Η φίρμα. Μιλάμε για σωρό από μπάζα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή