Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2016

... αποχωρεί από τον ΔΟΛ η οικογένεια Ψυχάρη ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Οριστικά στις τράπεζες το Συγκρότημα

Έκτακτη σύσκεψη Πειραιώς, Εθνικής και Alpha Bank την Τετάρτη

Την αποχώρηση της οικογένειας Ψυχάρη από τον ΔΟΛ στις 31 Δεκεμβρίου ανακοίνωσε στους εργαζομένους ο διευθυντής του "Βήματος" Αντώνης Καρακούσης, με τον ΔΟΛ να μπαίνει σε εκκαθάριση εν λειτουργία.

Η εξέλιξη αυτή αιφνιδίασε τους εργαζομένους, αφού δεν πρόκειται να πάρουν ούτε καν δώρο Χριστουγέννων, καθώς και μέρος των οφειλόμενων μισθών τους, παρά τις διαβεβαιώσεις της διοίκησης το προηγούμενο διάστημα. Η αποχώρηση της οικογένειας Ψυχάρη από τα διοικητικά του ΔΟΛ, δεν αποτελεί έκπληξη, αφού επί της ουσίας πρόκειται για την αποτύπωση της πραγματικότητας.

Για όσους γνωρίζουν πρόσωπα και καταστάσεις οι μετοχές, όπως και το σύνολο των περιουσιακών στοιχείων του ΔΟΛ, έχει περάσει εδώ και καιρό στην κατοχή των τραπεζών. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι από δω και πέρα το πάνω χέρι το έχουν αποκλειστικά και μόνο οι τράπεζες. Στο πλαίσιο αυτό αναμένεται με εξαιρετικά μεγάλο ενδιαφέρον η σύσκεψη που έχει προγραμματιστεί για την Τετάρτη, μεταξύ των διοικήσεων της Πειραιώς, της Εθνικής και της Alpha Bank.

---
---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

1 σχόλιο:

  1. Με ανακοίνωσή της η οικογένεια Ψυχάρη ενημέρωσε ότι εγκαταλείπει τα εγκόσμια και πάει να μονάσει στο Άγιο Όρος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή