Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2016

... ο Σάτυρος γράφει - 15/12 ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Αγρίεψε ο Μπόμπολας

Στο τσακ βγήκε το Κυριακάτικο Βήμα.

Γλύτωσε έτσι το φιάσκο. Ο Φώτης Μπόμπολας απηυδισμένος από τα χρέη του ΔΟΛ δεν ήθελε να τυπώσει η Ίριδα το "Βήμα" αν δεν έπεφτε πρώτα το «μπικικίνι». Και όπως είναι γνωστό. Στα δύσκολα (και) ο Ψυχάρης βρίσκει λεφτά. Οπότε το «μπικικίνι» έπεσε και έτσι η Ίριδα τύπωσε την ναυαρχίδα του ΔΟΛ.
Το γεγονός αυτό φυσικά δεν έμεινε κρυφό στο Συγκρότημα. Στους διαδρόμους και στα πηγαδάκια του ΔΟΛ οι απόψεις διίστανται. Άλλοι αισιοδοξούν και άλλοι περιμένουν το μοιραίο. Οι τσέπες όμως είναι άδειες όπως και τα πορτοφόλια των εργαζομένων.

Και των αισιόδοξων και των απαισιόδοξων.
---
Συντονιστείτε

Κατά τα άλλα κάποιοι τους υπερτιμούν κατηγορώντας τους ότι είναι άριστοι στην επικοινωνία και στην προπαγάνδα.

Την ώρα που ο Πρόεδρος της Κυβέρνησης μιλά στην μεγάλη εκδήλωση της Γενικής Γραμματείας Καταπολέμησης της Διαφθοράς, την ώρα εκείνη ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος κάνει το briefing. Ίσως, με μισή ώρα διαφορά. Δύο χρόνια κυβερνούν και ακόμα να μάθουν τα στοιχειώδη στο επικοινωνιακό επιτελείο της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ.

Οργανωθείτε, κύριοι.
---
Ο ΣΥΡΙΖΑ, και η αλλαγή πλεύσης της ΕΣΗΕΑ

Καλά ο Νικολόπουλος δεν είναι δικός σας;

Θα μας τρελάνουν αυτοί της Κουμουνδούρου και του Μαξίμου. Με την "Συσπείρωση" εξελέγη πρόεδρος. Η "Συσπείρωση" δεν ήταν και δεν είναι η συνδικαλιστική έκφραση του ΣΥΡΙΖΑ στον χώρο μας; Πώς κατηγορείται το προεδρείο ότι έχει μετατρέψει την ΕΣΗΕΑ σε φερέφωνο της Ν.Δ.; Και τι κάνει η πλειοψηφία της παράταξης σας; Προφανώς, απλώς παρακολουθεί.
Τώρα ανακάλυψαν σε Κουμουνδούρου και Μαξίμου, τώρα που έφτασε ο Νικολόπουλος να υπογράψει ανακοίνωση με την οποία κατηγορεί την κυβέρνηση για το ντου των χρυσαυγιτών στο κτήριο της ΕΣΗΕΑ στην Ακαδημίας, ότι η Ένωση έχει παραδοθεί στους συνταξιούχους λαμπράκηδες (στους λαμπράκηδες του Ψυχάρη, για να μην παρεξηγιόμαστε). Στους πρώην επαγγελματίες της πασοκικής εξουσίας οι οποίοι σήμερα είναι οπαδοί του δόγματος της Ζωής:

Κάνει κρύο σήμερα στην Αθήνα. Και για αυτό φταίει ο Αλέξης.

---
---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου